Πασχαλινό μήνυμα στην πλατεία Αριστοτέλους

2
583
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου και ώρα 10 π.μ., πραγματοποιήθηκε η τελευταία ιεραποστολική εξόρμηση για το μήνα Μάρτιο, στην πλατεία Αριστοτέλους, στο ύψος της οδού Τσιμισκή.

Μπορεί αυτή η εξόρμηση να έχει παγιωθεί στις συνειδήσεις μας σαν ένα πατροπαράδοτο, καθιερωμένο και επαναλαμβανόμενο έθιμο, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί μία αστείρευτη, αλησμόνητη και ανεξάλειπτη πηγή αμίμητων περιστατικών και αξεθώριαστων εμπειριών. Η διαπεραστική συνομιλία με έναν ηλικιωμένο, η θυελλώδης αντίδραση από έναν αντιφρονούντα 40άρη, το ερευνητικό και αινιγματικό βλέμμα ενός διψασμένου για ρεπορτάζ δημοσιογράφου, η κουτσομπολίστικη και ενίοτε καχύποπτη ματιά ενός περαστικού, οι απίθανοι και ασύμβατοι διάλογοι με έναν μάρτυρα του Ιεχωβά, έναν προτεστάντη και έναν δυστυχισμένο άπορο, αποτυπώνουν την ετερογενή ατμόσφαιρα και το πολυσύνθετο ιδεολογικά σκηνικό μέσα στο οποίο ξεδιπλώνεται και εκτυλίσσεται η εξόρμηση και μέσα από το οποίο αναδεικνύονται υπέροχες φιγούρες και τροφοδοτούμαστε με αξιοπαρατήρητες εμπειρίες.

Με λίγα λόγια  κάθε εξόρμηση στην πλατεία Αριστοτέλους, θα αποτελεί μία πρωτότυπη και  μοναδική εμπειρία που θα διακρίνεται  για το δικό της στίγμα, τη δική της ταυτότητα.

Επόμενο, λοιπόν, είναι με το πέρας και αυτής της εξόρμησης  και τη διανομή των 3000 φυλλαδίων με Αναστάσιμο περιεχόμενο, κάθε συμμετέχων να έχει να διηγείται στο δρόμο της επιστροφής, τις δικές του προσωπικές αναμνήσεις.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Καλή ανάβαση στο Θεοβάδιστο, αιματοπότιστο και ευλογημένο δρόμο του προσωπικού μας Γολγοθά!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σας!!!Δίνετε παράδειγμα!!!Ποτέ να μην φοβόμαστε να ομολογούμε την πίστη μας στον Χριστό!!!Γιατι ο Χρίστος είναι η αλήθεια!!!Καλή Ανάσταση!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ