Βόρειος Ήπειρος 2011: Μέσα από τα συντρίμμια… η Ανάσταση!

2
852
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Για πολλοστή συνεχόμενη χρονιά οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών βρέθηκαν για λίγες μέρες στην καρδιά της Ιεραποστολής στη Βόρειο Ήπειρο. Άγγιξαν το θαύμα της Ανάστασης μιας Εκκλησίας που αναδύεται, με τις ευλογίες του Θεού και τις προσπάθειες των εγχωρίων Επισκόπων, από τα συντρίμμια που δημιούργησαν τα αθεϊστικά καθεστώτα του προηγούμενου αιώνα – ακόμα και τώρα βέβαια, οι δυσκολίες και οι επιθέσεις δε λείπουν…

Δείτε παρακάτω ένα μικρό βίντεο-δείγμα των όσων ζήσαμε από τις 18 έως τις 22 Μαΐου, στην επαφή μας και αυτή τη χρονιά με την Εκκλησία της Αλβανίας. Το βίντεο προβλήθηκε και στην εορτή λήξης των εργασιών της Χ.Φ.Δ. Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το βίντεο με την εξόρμηση στην Βόρειο Ήπειρο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Πιστεύω πως οι κοπέλες που πήγαν έδωσαν πολλά,αλλά πήραν και πολλά!!! Και του χρόνου!!!!
    ΥΣ: Γιατί στην λήξη αυτό το βίντεο προβλήθηκε με διακοπές;;;

  2. Αν και ολιγόλεπτο το βίντεο με συγκίνησε αφάνταστα!Και με συγκινεί το ίδιο κάθε φορά -απ’ τις πολλές-που το βλέπω.Ειδικά το τέλος του!Τολμάμε και ελπίζουμε!Τόσο δυνατό!!Συγχαρητήρια στο δημιουργό του!!

    Ζήλευα από πριν τις φοιτήτριες που έχουν πάει ήδη ιεραποστολική εξόρμηση στην Βόρεια Ήπειρο…Μετά από αυτό το βίντεο τις ζηλεύω ακόμη περισσότερο…Και μετά την μονοήμερη επίσκεψή μας με τη Δράση εκεί, είμαι πια σίγουρη ότι θέλω πολύ να πάω κι εγώ φέτος αν γίνει κάτι αντίστοιχο!!Μακάρι…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ