Χριστούγεννα κοντά στους πονεμένους αδελφούς μας

0
1079
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Χριστούγεννα, γιορτή αγάπης!

Ο Θεός από άπειρη αγάπη γίνεται άνθρωπος για να συμφιλιώσει τον άνθρωπο μαζί Του και να φέρει την ειρήνη στην ταραγμένη μέχρι τότε ψυχή του πλάσματός Του.

Αυτό το μήνυμα της ειρήνης και της αγάπης θελήσαμε κι εμείς να φέρουμε στους πονεμένους αδερφούς μας ανήμερα τα Χριστούγεννα. Έτσι ο τομέας της ΧΦΔ μαζί με τον τομέα των ΧΑ συνοδεύσαμε τους κυρίους και τις κυρίες της Προνοίας της Χριστιανικής Εστίας Πατρών στην εξόρμηση αγάπης στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Σε κάθε όροφο προπορευόταν ο ιερέας του νοσοκομείου, ο π. Βασίλειος, κρατώντας την εικόνα της Γεννήσεως και έμπαινε σε όλους τους θαλάμους των ασθενών για να την προσκυνήσουν. Εμείς ακολουθούσαμε με τραγούδια και ύμνους της εορτής. Συγκινημένοι έβγαιναν στους διαδρόμους για να μας ακούσουν οι συγγενείς των ασθενών, οι ιατροί, οι νοσηλευτές, ακόμα και κάποιοι ασθενείς.

Ας ευχηθούμε ο τεχθείς Κύριος να γεμίσει τις ψυχές των πονεμένων αυτών συνανθρώπων μας με ειρήνη, παρηγοριά κι ελπίδα κι εμάς να μας αξιώνει να Τον υπηρετούμε στα πρόσωπα των αναγκεμένων αδερφών μας.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ