Από τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις μας!

0
755
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

“Χριστός ετέχθη!”

Μέρες αγάπης, χαράς, εορτών και ευχών οι ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου!

Και οι φοιτήτριες της ΧΦΔ προσπάθησαν, σε συνεργασία με τις μαθήτριες-ΧΑ,μέλη των Φιλικών Κύκλων και της “Πρόνοιας”, να ανταποκριθούν με συνέπεια και πάνω από όλα με αγάπη και προσφορά κόπου και χρόνου στις ευκαιρίες του μηνός Δεκεμβρίου.

Συμμετείχαμε με χαρά και ενθουσιασμό στη χριστουγεννιάτικη εορτή μας, παρουσιάζοντας το θεατρικό “Γεννιέται η Αγάπη”, αλλά και στη γενική, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Χριστιανικής Εστίας Πατρών με επίκαιρα, μελωδικά τραγούδια.

Παραμονές των Χριστουγέννων, βρεθήκαμε στο Επισκοπείο της πόλεώς μας, στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Αγία Σκέπη” και ανήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας” και στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών για να ψάλλουμε χριστουγεννιάτικους ύμνους, να τραγουδήσουμε επίκαιρα τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα και να ανταλλάξουμε ευχές με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, με τους ηλικιωμένους του ευγηρίου “Παναγία η Αγία Σκέπη”, καθώς και με τους ασθενείς του Νοσοκομείου και τους συγγενείς τους αντίστοιχα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ