Από την επίσκεψη στο Νοσοκομείο “Παναγία η Βοήθεια”

0
1384
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Χριστός ανέστη! Την Κυριακή του Πάσχα (05-05-2013), φοιτήτριες-μέλη της ΧΦΔ -σε συνεργασία με μέλη των Φιλικών Κύκλων και της “Πρόνοιας”- αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για τους πονεμένους αδελφούς τους.

Όλες οι πτέρυγες και κλινικές του Νοσοκομείου “Παναγία η Βοήθεια”,  πλημμύρισαν από τον αναστάσιμο παιάνα “Χριστός Ανέστη…”, καθώς και από αγαπημένα τραγούδια με αναστάσιμο περιεχόμενο.

Η συγκίνηση που κατέλαβε όλες μας ήταν μεγάλη. Στο άκουσμα του “Χριστός Ανέστη”,οι συνοδοί των ασθενών έβγαιναν στους διαδρόμους να ακούσουν τους “παράξενους” επισκέπτες και να  ανασηκώσουν τους ασθενείς τους για να ασπασθούν την εικόνα της Αναστάσεως του Κυρίου μας, την οποία κρατούσε στα χέρια του ο σεβαστός π. Χαρίτων Αθανασόπουλος-υπεύθυνος ιερέας του Νοσοκομείου.

Οι αναστάσιμες ευχές που ανταλλάξαμε, τα δάκρυα στα μάτια των ασθενών και το χαμόγελο που καταφέραμε να δώσουμε σε αυτούς και τους συγγενείς τους, μάς δίδαξαν πολλά.

Εκτός από τα τροπάρια και τα τραγούδια μας, τούς προσφέραμε το παραδοσιακό αυγοκούλουρο, καθώς και βιβλία και περιοδικά μας, με την ευχή να καταστούν ένα μικρό στήριγμα σε αυτές τις δύσκολες ώρες του πόνου.

Ας χαρίζει ο Κύριος σε όλο τον κόσμο και την σωματική, αλλά και την πνευματική υγεία και να στηρίζει όλους όσους εργάζονται και διακονούν σε τέτοιους χώρους!

 Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ