Από την επίσκεψή μας στο Νοσοκομείο “Παναγία η Βοήθεια”

0
1496
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (1 ψήφοι, μέσος όρος: 5,00 από 5)
Loading...

Χριστός Ανέστη!

Κι από το κενό μνημείο του Κυρίου πήγασε η χαρά για τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους. Μια χαρά που πλημμύρισε όλη την κτίση. Αυτό το αναστάσιμο μήνυμα της χαράς και της ελπίδας θελήσαμε κι εμείς να μεταδώσουμε στους πονεμένους αδελφούς μας στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».

Έτσι, ανήμερα το Πάσχα, μια ομάδα Φοιτητριών και Χαρούμενων Αγωνιστριών μαζί με κυρίες και κυρίους της Προνοίας συνοδεύσαμε τον σεβαστό εφημέριο π. Χαρίτωνα Αθανασόπουλο στους θαλάμους των αρρώστων. Ο ιερέας προπορευόταν με την εικόνα της Αναστάσεως δίνοντας ευχές και κουράγιο σε ασθενείς, συνοδούς και ιατρούς. Οι υπόλοιποι ψέλναμε αναστάσιμους ύμνους και τραγούδια και ταυτόχρονα δίναμε αυγά και κουλούρια καθώς και χριστιανικά περιοδικά γεμίζοντας τα χέρια και τις καρδιές των αδελφών μας.

Η συγκίνησή μας ήταν μεγάλη όταν τους βλέπαμε να μας περιμένουν με τους ορούς και τα σωληνάκια στους διαδρόμους του Νοσοκομείου. Στα βλέμματά τους διακρίναμε την ευχαρίστησή τους από την επίσκεψη αγάπης που τους κάναμε. Από την καρδιά μας ανέβηκε θερμή η ικεσία: «Αναστημένε Κύριε, δώσε παρηγοριά κι ελπίδα στους θλιβομένους αδελφούς μας. Δώσε να αισθανθούν ότι μόνο Εσύ είσαι η Αλήθεια, η Οδός και η Ζωή. Ότι Εσύ είσαι η Ανάστασή μας.

Αληθώς Ανέστη!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ