Χριστουγεννιάτικο μήνυμα στην πλατεία Αριστοτέλους

0
494
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Σήμερα με τη χάρη του Θεού πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη διάδοση του χριστουγεννιάτικου μηνύματος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα στην Αριστοτέλους

Αφού εντοπίσαμε ένα κατάλληλο μέρος στην πλατεία Αριστοτέλους, ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης από το πρωί στήσαμε τους πάγκους μας με επίκαιρα βιβλία, περιοδικά, ημερολόγια και CD με τραγούδια. Κύριος σκοπός μας βέβαια δεν ήταν η πώληση των παραπάνω, αλλά η δήλωση της παρουσίας μας και η διάδοση του χριστουγεννιάτικου μηνύματος στο μεγάλο πλήθος των περαστικών από την αγορά της πόλης.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα στην ΑριστοτέλουςΧριστουγεννιάτικο μήνυμα στην Αριστοτέλους Όση ώρα οι… πωλητές βρίσκονταν πίσω από τους πάγκους, τα περισσότερα μέλη της ομάδας μας ήταν διασκορπισμένα στους γύρω δρόμους, διασταυρώσεις και καφετέριες/ ζαχαροπλαστεία μοιράζοντας το φυλλάδιο με το χριστουγεννιάτικο μήνυμα που είχαμε συντάξει.

Απολογισμός μας δεν είναι τα έσοδα από το μίνι βιβλιοπωλείο, αλλά το κήρυγμα ότι “Ο ήλιος άγγιξε τη γη! Όχι βέβαια ο κτιστός, αλλά ο πνευματικός Ήλιος, που όχι μόνο πλησίασε και άγγιξε τη γη, αλλά ήρθε και περπάτησε και έζησε και δίδαξε και θαυματούργησε πάνω στη γη! Χριστός επί γης!”, όπως έλεγε το φυλλάδιο που μοιράζαμε.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα στην Αριστοτέλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ