Εορτή Λήξης 2010: Βιντεοπροβολές

7
416
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Οι παρακάτω βιντεοπαρουσιάσεις προβλήθηκαν στην Πανηγυρική Γιορτή Λήξης της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης στις 30 Μαΐου 2010.

Βιντεοπαρουσίαση της εκδρομής των φοιτητών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης στην Κωνσταντινούπολη τον Απρίλιο του 2010.

Απολογισμός δραστηριοτήτων των φοιτητριών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2009-10.

Απολογισμός δραστηριοτήτων των φοιτητών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2009-10.

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για όσους ενεπλάκησαν στη δημιουργία των βίντεο ήταν εντυπωσιακή η πληθύς των πειρασμών, οι οποίοι κορυφώθηκαν την τελευταία βδομάδα, καθιστάμενοι πραγματικά υπέρ δύναμιν. Γι’ αυτό το λόγο και αποτυπώθηκαν στις προβολές δημιουργώντας κάποια τεχνικά προβλήματα, τα οποία είναι εμφανή.

  Παρά τους πειρασμούς, ωστόσο, οι προβολές άρεσαν πραγματικά και κατάφεραν να μας ταξιδέψουν. Ας δοξάσουμε το Θεό.

 2. Μετα,λοιπον,απο την ωραιοτερη,ισως, γιορτή λήξης των τελευταιων ετών ειμαστε ολοι ετοιμοι για την ωραιοτερη κατασκηνωτικη περιοδο!!!!
  Απο 15 Ιουλιου θα ειμαστε οοοοοολοι με αρκετες εκπληξεις!!!!…
  😉

 3. Ιδού η απάντηση σε όσους επικρίνουν απερίσκεπτα το έργο της «Δράσης» και σ’ όσους επιλέγουν να κρατήσουν μία «απόσταση ασφαλείας». Δεν χρειάζεται να αναλωθούν σε κοπιώδη ψαξίματα και εξονυχιστικές έρευνες… Απλά να κάνουν ένα ανώδυνο κλικ στις video-παρουσιάσεις- απολογισμούς μας, οι οποίοι μεταφέρουν με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα το κλίμα που επικρατεί στη ΧΦΔ. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί κανείς να περιηγηθεί στις δραστηριότητες της χρονιάς, να μοιραστεί τις χαρές μας, να ψηλαφίσει τον κόσμο μας!

  Υ.Γ. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, που εργάστηκαν με πολύ μεράκι για να μας προσφέρουν αυτό το άρτιο αισθητικά και άψογο τεχνικά αποτέλεσμα!

 4. Μπράβο σας παιδιά! Πολύ όμορφες κι ευλογημένες ήταν όλες σας οι δραστηριότητες! Είθε και του χρόνου να σας αξιώσει ο Θεός να ζήσετε το ίδιο όμορφα κι ευλογημένα και να “ενισχύσετε” με πολλές πολύχρωμες ψηφίδες ακόμη, το όμορφο ψηφιδωτό της ψυχής σας…!

 5. Στο δεύτερο βίντεο εμφανίζονται κάποιες εικόνες από πορείες, κάποια αναρχικά συνθήματα και μετά ένα πρωτοσέλιδο για το τραγικό συμβάν της 5ης Μαΐου. Νομίζω ότι πρέπει να καταστεί σαφές ότι η αφηγήτρια δεν αναφέρεται στις λαϊκές κινητοποιήσεις, αλλά σε συγκεκριμένα γκρουπούσκουλα, τα οποία με την ιδεοληπτική τους τυφλότητα καταλήγουν αφενός να δρουν αντίθετα με τη χριστιανική πίστη και αφετέρου να προβοκάρουν τους λαϊκούς αγώνες. Σ’ αυτές τις συλλογικότητες πρέπει να αντιστεκόμαστε.

  Αντίθετα δεν αποδοκιμάζεται η συμμετοχή μας γενικά σε κάποια αντιστασιακή πράξη απέναντι στις αντεθνικές επιβουλές, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που η χώρα κυβερνάται από το εβραιοκίνητο ΔΝΤ και τους εγκαθέτους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ