Εξορμήσεις: 50 χρόνια σαν προσευχή

4
712
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Μέγας Βασίλειος” εκδήλωση για τα 50 χρόνια του περιοδικού “Η Δράση μας”. Δείτε την παρουσίαση που προβλήθηκε στην εκδήλωση, αφιερωμένη στις ιεραποστολικές εξορμήσεις της Χ.Φ.Δ. Θεσσαλονίκης.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με προβλημάτισε λίγο αυτό το βίντεο…Σαν πρώτη σκέψη μου ήρθε ένα λίγο …εγωιστικό “να ‘μαστε κι εμείς καλά που πάμε στα πανεπιστήμια!”!Ενώ δε νομίζω πως θα πρέπει να μας δημιουργείται αυτό ούτε σα σκέψη και κάτι τέτοιο -νομίζω πως- ακούστηκε στο βίντεο!
    Ο Απόστολος Παύλος αν και έβλεπε πως με τα λόγια του τραβούσε πάρα πολλούς ανθρώπους κοντά στο Χριστό δεν μίλησε-σχολίασε ούτε μια φορά τη δράση του και τις συνέπειές της γιατί ήξερε πως τα λόγια του δεν ήταν δικά του αλλά δικά Του…!…Μήπως να μας προβλημάτιζε αυτό λίγο;
    Δεν ξέρω, μια απλή ταπεινή σκέψη κάνω…!

  2. Δεν έχω συμμετάσχει σε καμία εξόρμηση, αφού φέτος γνώρισα την ΧΦΔ από κοντά. Πέρυσι την έβλεπα από μακρυά, και την θαύμαζα. Φέτος, Χάριτι Θεού, την γνώρισα. Όμως μάλλον θα συμφωνήσω με τον/την Sea_ in_Vein. Μήπως όντως θέλει λίγο χαμηλό προφίλ και ταπείνωση; Ἐτσι για να μην χάνουμε την Χάρη Του! Δεν ξέρω… μια απλή σκέψη κάνω και εγώ, και αν είναι λάθος, συγχωρέστε με….

  3. Κι όμως, αυτό που είπε ο SEA_in_Vein έχει κάποια βάση. Είναι γεγονός και μάλιστα αδιαμφισβήτητο πως όλα τα παιδιά δίνουν ομολογία σε κάθε εξόρμηση ή παρόμοιο τέτοιο γεγονός… αλλά καλό θα ήταν να εξετάζαμε λίγο και τα όποια κίνητρα και όχι μόνο… δε χρειάζεται πάντα να διαφημίζουμε ό,τι κι αν κάνουμε και δεν είμαστε μόνο εμείς που κάνουμε έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ