Εκδήλωση στο Α.Π.Θ. με αφορμή την γιορτή των τριών Ιεραρχών 2009

10
683
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, 28.01.09

Δείτε – ακούστε τα τραγούδια από τη χορωδία της Χ.Φ.Δ.

Καρποφόροι

Στίχοι τραγουδιού: Καρποφόροι

Σύναιμοι Χριστού

Στίχοι τραγουδιού: Σύναιμοι Χριστού

Ειρήνη του Θεού

Στίχοι τραγουδιού: Ειρήνη του Θεού

Παρτιτούρες: [download id=”23″ format=”2″]

Tου Θεού είμαι εγώ

Στίχοι τραγουδιού: Του Θεού είμαι εγώ

Προσευχή

Στίχοι τραγουδιού: Προσευχή

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και βέβαια δεν ήταν μόνο οι χορωδίες της Χ.Φ.Δ.. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και χορωδίες από άλλους ορθοδόξους χριστιανικούς Συλλόγους με εξαιρετική παρουσία.

  2. Τα τραγούδια αυτά μας ανεβάζουν ψηλά!… Εύχομαι να βάλουμε στη ζωή μας την “προσευχή”… να “είμαστε του Θεού”, “Σύναιμοι Χριστόυ”… κι Εκείνος θα μας χαρίζει την “ειρήνη Του” και μέρες “Καρποφορίας”!…

  3. Για όσους δεν είναι κοντά σας σε αυτές τις στιγμές, όλα αυτά αποτελούν όμορφη παρένθεση στο δύσκολο παρόν… και σας ευχαριστούν!

    Για αυτούς που τα έχουν ζήσει και ήταν κάποτε κοντά, επιπρόσθετα αποτελούν νοσταλγικά ταξίδια στο παρελθόν που δεν τα αλλάζουν με τίποτε…

  4. Πολλά συγχαρητήρια! Κάθε φορά που ακούω τα τραγούδια αυτά νιώθω να με κυριεύει απίστευτη γαλήνη αλλά και δύναμη ταυτόχρονα! Τέτοια τραγούδια πρέπει να προβάλλονται γιατί αποτελούν σωτήριο κάλεσμα για πολλούς στην δύσκολη εποχή μας!!! Μπράβο!

  5. Αναρωτιεμαι γιατι οταν ακουω τα τραγουδια τησ χ.φ.δ. μου μεταδιδεται παντα μια συγκινηση και το πνευμα του Θεου!! δοξα τω Θεω αληθεια.. ο Θεος να αποκαλυπτεται και ετσι να διαδιδεται αυτη η εσωτερικη νοσταλγια για κατι υψηλο που θα προσφερει στην ψυχη αυτο που την πληρωνει.

    ΕΡΕΣΟΣ

  6. Πολύ ωραίο το τραγούδι του Θεού είμαι εγώ. Μακάρι όλοι να γίνουμε πραγματικά παιδιά του Θεού και να Τον αγαπήσουμε πάνω από όλους και από όλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ