Ανταπόκριση από την Υποδοχή πρωτοετών

1
951
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Έφτασε και για φέτος η στιγμή να πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη ομιλία για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά, από τον πνευματικό μας πατέρα, π. Μιχαήλ, καθώς και η υποδοχή πρωτοετών, με την καθιερωμένη παρουσίαση των τομέων της Δράσης και την πρώτη συνεστίαση μας.

Η ομιλία με θέμα “Μυστικά της Χριστιανικής Φοιτητικής Ζωής” ήταν πολύ ενδιαφέρουσα καθώς περιλάμβανε πρακτικές συμβουλές τόσο για τα νέα μέλη της Δράσης, όσο και για τα παλαιότερα. Ο ομιλητής μας εστίασε σε θέματα καθημερινής ζωής που μας απασχολούν όλους, όπως η φοιτητική μας ιδιότητα, η σχέση μας με τους συμφοιτητές μας, οι φιλίες, αλλά και ο σωστός τρόπος αξιοποίησης του τόσου ελεύθερου χρόνου που έχουμε ως φοιτητές. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πρόγραμμα ζωής που να βασίζεται στην κανονική φοίτηση και μελέτη μας, όσον αφορά τις ακαδημαϊκές μας υποχρεώσεις, αλλά και στην πνευματική μας καλλιέργεια, με προσευχή, συμμετοχή στις ακολουθίες και πνευματική μελέτη. Τα φοιτητικά χρόνια είναι μια πολύ σημαντική περίοδος της ζωής μας που θα καθορίσει την συνέχεια μας, γι’ αυτό ας φροντίσουμε να την γεμίσουμε με Χριστό.

Όσον αφορά την παρουσίαση των τομέων της Δράσης, οι τομεάρχες είχαν σήμερα την ευκαιρία να πουν δυο λόγια για το έργο που έχει αναλάβει ο καθένας, ώστε νέοι και παλαιοί Δρασίτες να κατατοπιστούν στους διάφορους τομείς και να διαλέξουν πού θα ήθελαν να διακονήσουν κατά την τρέχουσα χρονιά.

Τέλος, ακολούθησε η πρώτη συνεστίαση γι’ αυτήν την χρονιά. Όλοι οι Δρασίτες μοιραστήκαμε τα υπέροχα εδέσματα που είχαν ετοιμαστεί γι’ αυτήν την εκδήλωση και είχαμε μια ακόμα ευκαιρία για επικοινωνία, ως μέλη μιας κοινής τράπεζας!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ