Ένας μικρός απολογισμός

0
426
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Με τη χάρη του Θεού ένα ακόμη ακαδημαϊκό έτος φτάνει προς το τέλος του, πλήρες ιεραποστολικών εξορμήσεων και πνευματικών ευκαιριών στον πανεπιστημιακό χώρο.

Σε ιδιαίτερα ευφρόσυνο και αναστάσιμο κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εξορμήσεις μας κατά την αναστάσιμη περίοδο, καθώς ο χαιρετισμός “Χριστός Ανέστη!” αντηχούσε στα αμφιθέατρα του Αριστοτελείου, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Αλεξανδρείου Τεχνολογικού Ιδρύματος, τα οποία και επισκεφτήκαμε.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι ακόμη και σχολές που κατά κανόνα ήταν αρνητικά διακείμενες με τη δράση μας, όπως η Θεολογική, κράτησαν θετική στάση απέναντι στα λεγόμενά μας. Επίσης συναντήσαμε και καθηγητές που μας δέχτηκαν εγκάρδια στα γραφεία τους, αλλά και ενώπιον του ακροατηρίου τους. Mας ζήτησαν διευκρινήσεις και περισσότερες πληροφορίες για το έργο μας προτρέποντας τους φοιτητές τους να προμηθευτούν τη “Δράση μας”, παίρνοντας και οι ίδιοι παραπάνω από ένα από τα περιοδικά μας για να τα δωρίσουν σε όποια από τα παιδιά ενδιαφέρονταν ή ακόμη και σε συναδέλφους τους.

Εκτός αυτού, δεν ήταν λίγες οι φορές που το τραπεζάκι μας, εξοπλισμένο με έντυπο πνευματικό υλικό, γινόταν πόλος έλξης συμφοιτητών μας και έδινε αφορμή για συζητήσεις σχετικές με την πίστη μας.

Κατά γενική ομολογία ζήσαμε μια ευλογημένη χρονιά, η οποία με τη  βοήθεια, τη συνδρομή και το ζήλο των μελών των εξορμήσεων και των πνευματικών καθοδηγητών μας, ελπίζουμε να καρποφορήσει πνευματικούς καρπούς στις ψυχές των συμφοιτητών και των καθηγητών μας.

Καλή δύναμη στις εξετάσεις μας

και καλό καλοκαίρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ