Κατασκήνωση φοιτητών Αθαμάνιο 2011

3
1469
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Οι παρακάτω φωτογραφίες σκιαγραφούν μερικές από τις στιγμές που ζήσαμε μαζί, ως Χριστιανική Φοιτητική Δράση, μέσα στην παρουσία Του εκείνες τις 15 ημέρες… στιγμές αξέχαστες! Στιγμές που ούτε χίλιες λέξεις αλλά ούτε και χίλιες εικόνες είναι ικανές να αναβιώσουν! Μένουν βαθιά χαραγμένες στις μνήμες και στις καρδιές αυτών που τις βίωσαν…! Και του χρόνου!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω πως αν για κάτι χαρακτηρίζεται ξεχωριστή η φετινή κατασκήνωση αυτό δεν είναι άλλο από την πολύ ευχάριστη (και ίσως όχι τόσο αναμενόμενη) άφιξη φοιτητών και από άλλες πόλεις! Έδωσε έναν άλλο τόνο στην κατασκηνωτική ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να συναντάς και να ζεις μαζί με ανθρώπους της ηλικίας σου και να νιώθεις ότι και αυτοί έχουν τον ίδιο αγώνα, τους ίδιους πειρασμούς, παρόλο που βρίσκονται αρκετά μακριά σου κατά τη διάρκεια της χρονιάς! Αυτό δίνει θάρρος και δύναμη για ακόμη μεγαλύτερη ορμή στον πνευματικό αγώνα! Ας δώσει ο Θεός του χρόνου να μαζευτούμε περισσότεροι!

  2. Εξ’ άλλου πιστεύω πως συν τοις άλλοις έχει και αυτόν το ρόλο το “Αθαμάνιο”… Το να συνδέει δηλαδή τα μέλη της ΧΦΔ από όλη την Ελλάδα.

    • Όντως, το Αθαμάνιο είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία συνάντησης. Αλλά δεν υπάρχει τίποτε πιο επίσημο και οργανωμένο από ένα καλό πανελλήνιο συνέδριο. Πότε λέμε να γίνει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ