Εορτή Λήξης εργασιών Χ.Φ.Δ. Αθηνών 2010-2011

5
695
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Σας προσκαλούμε στην εορταστική εκδήλωση μας για τη λήξη των εργασιών του Ακαδημαϊκού έτους 2010-2011, την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα της ΓΕΧΑ Αμπελοκήπων, οδός Μεγάλου Σπηλαίου 4.

Με τιμή

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

 


 

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πολύ όμορφη γιορτή! Είναι ευλογία να ζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον.. με το Χριστό παρέα.. έστω και για λίγο, πόσο μάλλον αν έχεις μεγαλώσει σε αυτό. Όποιος το ζει, να είναι ευγνώμων..

 2. Μόνο έτσι θα μπορούσε να είναι η λήξη μιας τέτοιας χρονιάς! Μετρημένη σεμνή και παράλληλα ευχαριστήρια στο Θεό για τις ευεργεσίες αυτού του ακαδημαϊκού έτους! Κορυφαία στιγμή το “Χριστός Ανέστη” στην αρχή, εναλλάξ από τις δύο χορωδίες. Και του χρόνου!

 3. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
  Πραγματικά υπέροχη η γιορτή!Νομίζω πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με αποκορύφωμα τους (σύντομους) χαιρετισμούς των καθηγητών μας, του π.Καλλίνικου και φυσικά του π.Αστερίου!
  Μακάρι να ανεβούν στη σελίδα μας οι ψαλμοί και τα τραγούδια των 2 χορωδιών καθώς και τα γλαφυρά λόγια της φιλόλογου!
  Και φυσικά δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες οι ανταποκρίσεις από τις δυο μεγάλες εξορμήσεις σε Καστελλόριζο και Β.Ήπειρο!Χάρις στη συγκινημένη φοιτήτρια και στον παραστατικό φοιτητή, μεταφερθήκαμε κι εμείς στους δοξασμένους τόπους και αφουγκραστήκαμε τον παλμό τους!
  Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές-υπεύθυνους-χοράρχες-χορωδούς καθώς και όσους λάμπρυναν τη γιορτή μας με την παρουσία τους!

 4. Λοιπόν η λήξη ήταν αρκετά μονότονη και γενικά σε μερικά σημεία εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε και με κούρασε!!! Για να γίνω πιο συγκεκριμένη συμφωνώ μαζί σου Metalangue για την πρωτοτυπία στην αρχή της γιορτής με την εναλλαγή των χορωδιών στο “Χριστός Ανέστη”! Επίσης μου άρεσαν οι χορωδίες με τα τραγούδια και τους ψαλμούς!!! Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν τα βίντεο, ιδίως που έδειχναν τις δραστηριότητες της χρονιάς!!! Μετρημένη και σεμνή η λήξη θα ήταν αν περιελάμβανε λιγότερα, αλλά τα ουσιαστικότερα από όλες τις ευκαιρίες που έζησε η δράση αυτή την χρονιά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ