Εξόρμηση στην Ιατρική Σχολή

9
588
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση του περιοδικού μας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εξόρμηση θα λάβει χώρα κατά τις ώρες 11.00πμ – 1.30μμ. Συνάντηση στις 10.45πμ. στην είσοδο της Σχολής.

Πρόσβαση: Η Ιατρική Σχολή είναι εύκολα προσβάσιμη από το Μετρό Αμπελοκήπων (έξοδος Αλεξάνδρας/Σούτσου) με τα λεωφορεία 230 και Β5.

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Λοιπόν, πώς πήγε κι αυτή η εξόρμηση;
      Άκουσα αρκετά θετικά σχόλια παρά το ότι δεν πετύχατε τη σχολή σε καλή μέρα…!

  1. Άλλη μια ευλογημένη εξόρμηση σήμερα…!Σαν να μας περίμεναν…και σαν να είχαμε αργήσει να πάμε…Και πόσο ενδιαφέρονταν να γνωρίσουν τη Χ.Φ.Δ.!… Τί λέτε οι υπόλοιποι;;! -Χαιρετώ και όσους της Ιατρικής γνώρισαν σήμερα το site μας…και μπήκαν…

    • Μπα, μην προδικάζεις καταστάσεις!
      Δεν ξέρεις πώς μίλησατε στις ψυχές τους!
      Και αν υπήρχαν κάποια λίγα τέτοια δείγματα, δε σημαίνει πως όλοι ήταν έτσι!
      Ευχόμαστε και προσευχόμαστε αυτή η…”σνομπαρία” που αντιλήφθηκες να ήταν απλά ένα περιτύλιγμα και η ψυχή τους να αμφισβήτησε, αναζήτησε, έκανε ένα βήμα πιο κοντά Του…!
      Φιλικά…!

  2. Συγχαρητήριαααα! Πάντα τέτοια με τις ευλογίες του Θεού και των προστατών της παιδείας Αγίων Τριών Ιεραρχών.

  3. Μπράβο παιδιά! Αν κ έχω ακούσει ότι γενικά υπάρχει δυσκολία στις εξορμήσεις απ’ ότι κατάλαβα πήγατε υπέροχα. Δόξα τ Θεώ κ η σημερινή εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη πήγε πολύ καλά, ενώ και στον αγιασμό υπήρχε μεγάλη συμμετοχή… Καλή δύναμη και συνέχεια και όπως λέει μια κυκλάρχισσα εδώ πάνω «τις εξορμήσεις τις κάνουμε πρώτα για εμάς»

  4. Χαίρεται! Άκουσα για την επιτυχία των εξορμήσεων που έχουν γίνει! Γίνεται να με ενημερώσει και μένα κάποιος για την επόμενη εξόρμηση σας παρακαλώ πολύ; Καλό σας βράδυ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ