Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το Νηπιαγωγείο!

0
1074
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Κάποια πράγματα δεν είναι δυνατόν να θεωρηθούν τυχαία. Εν μέσω κορωνοϊού, καθώς οι πάντες είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει νέο πολυνομοσχέδιο για την αναβάθμιση του σχολείου, το οποίο θέτει και σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση (έως τις 6 Μαΐου 2020). Στο πολυνομοσχέδιο αυτό περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και η ανάπτυξη «Εργαστηρίων Δεξιοτήτων» με διάφορες επιμέρους θεματικές ενότητες, μία εκ των οποίων είναι και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών από το Νηπιαγωγείο(!) μέχρι και το Γυμνάσιο.

Τι θα περιλαμβάνει το υποχρεωτικό αυτό μάθημα στο Νηπιαγωγείο; Από άρθρο έγκριτου ιατρού στον ιστότοπο «mumdadandkids.gr», το οποίο αντλεί τα στοιχεία του από λίγο παλαιότερο παρόμοιο πρόγραμμα για τα νηπιαγωγεία («Φρίξος»), μαθαίνουμε ότι τα νήπια θα διδάσκονται μεταξύ άλλων όσα αφορούν την ανθρώπινη αναπαραγωγή με αντίστοιχη αναπαράσταση της σεξουαλικής πράξης, την ευχαρίστηση στο άγγιγμα του ιδίου σώματος (αυνανισμός) η του άλλου, τα διάφορα(!) είδη οικογένειας, την ομοφυλοφιλία. «Τα αποτελέσματα είναι η πρώιμη σεξουαλικοποίηση του παιδιού, που θεωρεί φυσιολογικό τον αυνανισμό (…), ισότιμες όλες τις μορφές “οικογένειας”, εθίζεται στην πορνογραφία, αποδέχεται στη συνείδησή του τις προγαμιαίες σχέσεις, την αντισύλληψη, την άμβλωση, την ομοφυλοφιλία, τη ρευστότητα στην ταυτότητα φύλου και αντιδρά σε όποιον κάνει παρέμβαση προς την κοινωνικοποίησή του (γονέα, θρησκευόμενο άτομο, ιατρό, κοινωνικό κανόνα) θεωρώντας τον καταχραστή των σεξουαλικών του δικαιωμάτων. (…) Η εφαρμογή αυτού του προγράμματος δυναμιτίζει και προσβάλλει όλες τις χριστιανικές αξίες, που αποτελούν τα θεμέλια για τη χαρά και την ευτυχία του ανθρώπου και ως προς το θέμα της σεξουαλικότητάς του. Ο αγώνας της εγκράτειας, της σεμνότητας, της αγνότητας, της μονογαμίας απαξιώνεται με αυτά τα προγράμματα (…)».

Άξιο ιδιαιτέρας υπογραμμίσεως είναι και το γεγονός ότι στην ηλεκτρονική διαβούλευση, στο άρθρο 1 του νομοσχεδίου, όπου υπάγεται και το υποχρεωτικό αυτό πρόγραμμα διδασκαλίας, δεν γίνεται πουθενά λόγος περί «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης». Πρέπει να αναζητήσει κανείς το σχετικό Υπόμνημα («Αιτιολογική Έκθεση στο Σχέδιο Νόμου») για να το δει καθαρά. Είναι άραγε αυτό τυχαίο;

Απευθυνόμαστε προς την αξιότιμη κυρία Υπουργό, η οποία τυγχάνει να είναι και νέα μητέρα, και την παρακαλούμε να απαλείψει από τις θεματικές ενότητες του άρθρου 1 τη συγκεκριμένη. Επιπλέον, περιμένουμε από τη διοικούσα Εκκλησία να πάρει θέση στο ζήτημα. Δεν είναι δυνατόν να εκμαυλίζονται οι συνειδήσεις των αθώων μικρών παιδιών με τέτοια ανόσια προγράμματα εκπαιδεύσεως.

Μπορείτε να σχολιάσετε στη διαβούλευση μέχρι την Τετάρτη 6 Μαΐου, 8 πμ σε αυτή τη σελίδα.

πηγή: osotir.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ