Μια διαφορετική Πρωτοχρονιά (πανελλήνιο ημερονύκτιο προσευχής)

5
1594
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (18 ψήφοι, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Loading...

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα!

Η φετινή Πρωτοχρονιά δεν έχει τη φαντασμαγορία των προηγούμενων ετών. Μπορεί όμως να γίνει η ομορφότερη και ουσιαστικότερη της ζωής μας!

Με αυτόν τον σκοπό, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της ΧΦΔ από όλη την Ελλάδα ενωνόμαστε σε μια κοινή αλυσίδα προσευχής παρακαλώντας τον νεογέννητο Κύριο να δώσει αίσιο τέλος στις κάθε είδους δοκιμασίες και υγεία ψυχής και σώματος σε όλους μας…

Πέμπτη 31/12, 11.00 μμ
μέχρι
Παρασκευή 1/1, 11.00 μμ

οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της ΧΦΔ σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουμε σε ένα κοινό ημερονύκτιο προσευχής!

Περιμένουμε και τη δική σου παρουσία! Δήλωσε συμμετοχή εδώ.
Μπορείς επίσης εδώ να καταθέσεις αιτήματα προσευχής (ονόματα κ.α.) προς όσους συμμετάσχουν στην αλυσίδα προσευχής.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν ξέρω αν αυτή η δράση έχει επαναληφθεί στο παρελθόν , πάντως νομίζω πως είναι μια υπέροχη ιδέα , -καθώς αξιοποιεί και την τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο – να γίνετε πιο συχνά , κάθε μήνα ας πούμε !!! Να καθιερωθεί . Μου θυμίζει τον Άγιο Πορφύριο που καλούσε τα πνευματικά του παιδιά να προσευχηθούν ταυτόχρονα για κάποιον αδελφό που είχε ανάγκη !!!

  2. Πιστεύω πως η αλυσίδα προσευχής είναι μία από τις ουσιαστικότερες δράσεις της Χ.Φ.Δράσης. Μας φέρνει όλους πιο κοντά και μας ενώνει ο Χριστός! Μακάρι να μας χαρίσει ο Θεός ταπεινό φρόνημα και ειλικρινή πίστη για να γίνει δεκτή, με τις πρεσβείες της Παναγίας μας, η δέηση μας και να δούμε τα θαυμαστά αποτελέσματα της προσευχής στη ζωή μας! Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά!

  3. Δεν ξέρω εαν εχει ξανα γίνει αλλα θα ήθελα να καθιερωθεί και να κάνουμε αλυσίδες προσευχής τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Είναι ένας τρόπος να αξιοποιούμε την τεχνολογία!!

  4. Συμφωνώ με τα προηγούμενα σχόλια. Μακάρι να καθιερωθεί αυτή η αλυσίδα προσευχής και να συμμετέχουν κάθε φορά και περισσότερα άτομα (θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν μια φορά το μήνα και να υπάρχει πάντα μια λίστα με αιτήματα προσευχής!). Πάντοτε οι Χριστιανοί είχαν ως ισχυρότερο όπλο την προσευχή. Να μας δώσει ο Θεός ειλικρινή μετάνοια για να εισακούονται οι δεήσεις μας. Ο Άγιος Παΐσιος, αν θυμάμαι καλά, έλεγε ότι τα πάθη μας λειτουργούν όπως τα παράσιτα στον ασύρματο και χάνεται το σήμα με τον Ουρανό. Φυσικά, δεν πρέπει να απελπιζόμαστε, αλλά να προσπαθούμε να γινόμαστε με τη Χάρι του Αγίου Θεού κάθε μέρα και καλύτεροι.
    Εύχομαι μια πολύ καλή χρονιά σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ