Θεατρική παράσταση: “Άγιος Γρηγόριος ο Ε’, ο Πατριάρχης του Γένους και της Θυσίας”

3
257
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 18.15, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση και οι Χαρούμενοι Αγωνιστές Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση που ετοίμασαν για την εθνική εορτή της Παλιγγενεσίας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση:

“Άγιος Γρηγόριος ο Ε΄, ο Πατριάρχης του Γένους και της Θυσίας”


3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας. Χρόνια πολλά στην πανέμορφη Νύφη του Βορρά για τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά. Βοήθειά μας ο Άγιος Ιεράρχης στα δύσκολα και στενά μονοπάτια της φοιτητικής μας καθημερινότητας.

  2. Εξαιρετικοι ολοι,ειδικα ο Πατριαρχης.Συγχαρητηρια στους ανθρωπους “πισω απο τις καμερες” που αντεξαν με τους ηθοποιους.

  3. Όντως, πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις των τελευταίων ετών. Συνάμα και ευλογημένες, καθώς με τη χάρη του αγίου Γρηγορίου έλειψαν οι πειρασμοί. Ο Πατριάρχης ήταν εξαιρετικός, όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί. Το σενάριο ήταν καλογραμμένο (μπράβο Αλέξανδρε!), τα σκηνικά και οι ενδυμασίες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και ο σκηνοθέτης πρέπει να νιώθει ευχαριστημένος. Αν μη τι άλλο, όλους ράσο τούς φόρεσε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ