Εκδρομή στο Βόλο-Πήλιο

8
789
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου, ημέρες Δευτέρα και Τρίτη, οι φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης θα αποδράσουμε από τους ρυθμούς της πόλης και του Πανεπιστημίου με μια καταπληκτική εκδρομή στο Βόλο και το Πήλιο.

  • Θα προσκυνήσουμε στις Ιερές Μονές Ταξιαρχών και Παναγίας Ξενιάς, όπου φυλάσσεται η θαυματουργική εικόνα της Θεοτόκου.
  • Θα σεργιανίσουμε στη γραφική Μακρυνίτσα.
  • Θα κάνουμε μια στάση για παιχνίδι και ξεκούραση στην κατασκήνωση της ΓΕΧΑ Βόλου στην Πορταριά.
  • Θα ανηφορίσουμε για το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια.
  • Θα επισκεφτούμε τους γνωστούς από άλλοτε φίλους μας στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων, ένα αναμορφωτικό ίδρυμα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οι οποίοι μας περιμένουν με ανυπομονησία.
  • …Και φυσικά θα χαρούμε τη χριστιανική μας παρέα!

pilio-bolos

Η τιμή συμμετοχής στην εκδρομή είναι 80€ και περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο, μεταφορά με λεωφορείο, βραδινό, πρωινό και μεσημεριανό.

Πήλιο, σου ερχόμαστε!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εννοείται πως θα είμαστε όλοι σ’ αυτήν την μοναδική εμπειρία..Θα είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε καινούριους φοιτητές.. Επίσης θα ωφεληθούμε πνευματικά. Τέτοιες εκδρομές με τόσο καλή παρέα είναι πολύ δύσκολο να ξαναβρούμε..Είναι μια αληθινή…απόΔΡΑΣΗ!!

  2. Διήμερο αποΔΡΑΣΗΣ οπως λέει και ο drasitis!!
    Καταπληκτική και ανεπανάληπτη ευκαιρία με αληθινούς φίλους και φυσικά με το Χριστό!
    Η φόρμα δηλώσεων νομίζω είναι πολύ καλή δουλειά και φυσικά βοηθητική..

  3. Είχα συμμετάσχει κάποτε σε μια μετακατασκηνωτική εκδρομή (Λυκείου τότε) στο Πήλιο και επειδή πάντα μου άρεσε η φύση και το (φωτογραφικό) τοπίο, είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος. Από την κατασκήνωση στο βουνό όπου είχαμε μείνει τότε το βράδυ φαινόταν όλος Βόλος, ο οποίος εντυπωσίαζε με την καθαρή ρυμοτομία του. Για τα χωριά του Πηλίου τι σχόλιο να κάνει κανείς…Το καθένα έχει την ταυτότητά του και όλα μαζί σίγουρα τη θέα και το… πηλιορείτικο χαρακτήρα!

  4. Ίσως τελικά ο προορισμός να είναι δευτερεύουσας σημασίας. Τα στοιχεία που κάνουν τόσο μοναδικές αυτές τις “αποδράσεις” (πολύ εύστοχος ο όρος) είναι άλλα… Τα βιώματα είναι πολύ έντονα και όποιος ξεπέρασε τους δισταγμούς και το έχει ζήσει έστω και μία φορά, νομίζω ότι καταλαβαίνει τι εννοώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ