Διάλεξη: “Το μυστήριο του λόγου του Θεού”

7
693
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τρίτη 09 Νοεμβρίου 2010 στις 20:00 αρχίζουν οι διαλέξεις για τους φοιτητές για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται στην αίθουσά μας, οδός Αλεξ. Σβώλου 42.

Στην πρώτη αυτή διάλεξη ο κ. Μάριος Δομουχτσής, θεολόγος-φιλόλογος, θα αναπτύξει το θέμα:

“Το μυστήριο του λόγου του Θεού”

Το μυστήριο του λόγου του Θεού

Θα προηγηθεί παράκληση στον άγιο Νεκτάριο στις 19:00 στο ναΐδριο του εντευκτηρίου.

Ενημέρωση 1.12.10: Μπορείτε να ακούσετε την ομιλία.

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλό και άγιο θα ήταν να είμαστε παρόντες σε τέτοια γεγονότα, όπως η συγκεκριμένη ομιλία, ή ακόμα και οι κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής. Μάλλον θα ηχογραφηθεί, αλλά ποιος ‘γνωστικός’ εμπιστεύεται την τεχνολογία… Να είμαστε όλοι εκεί!

  1. Προφανώς και θα ηχογραφηθεί Γεώργιε!!!
    Αλλα δεν βρίσκω τον λόγο,αν είναι βέβαια πρακτικά εφικτό, να μην είναι καποιος εκεί ώστε να την ακούσει ζωντανά…….

  2. Ας δηλώσουμε και για τη νέα χρονιά, ότι στόχος και επιθυμία μας παραμένει να ηχογραφούνται και να διατίθενται και μέσω του ιστοχώρου μας ΟΛΕΣ οι ομιλίες που λαμβάνουν χώρα. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται: α) να μην υπάρχουν απρόοπτα με τον τεχνολογικό εξοπλισμό β) ο ομιλητής να δώσει την άδειά του για δημοσίευση. Σας θυμίζουμε ότι ακόμα κι αν τα παραπάνω δύο ισχύσουν, η ηχογραφημένη ομιλία θα διατίθεται με κάποια καθυστέρηση στον ιστοχώρο.

    Όλοι οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν καλά, ότι οι ομιλίες είναι για να τις παρακολουθούμε ζωντανά και ότι η διάθεση των ηχογραφημένων ομιλιών, όταν αυτή είναι δυνατή, είναι προς εξυπηρέτηση όσων δεν μπορούσαν να παραβρεθούν λόγω κωλύματος ή… χιλιομετρικής απόστασης.

  3. Μπράβο, παιδιά, καλά τα λέτε. Μάλιστα μπορούμε να του βάλουμε κι ορό της αλήθειας, όποιος δεν έχει κώλυμα, να μην μπορεί να την κατεβάσει. Αγαθό και φιλάδελφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ