Την Κυριακή 24 Μαΐου 2009 στις 20:00 θα λάβει χώρα η πανηγυρική γιορτή λήξης των εργασιών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσεως Θεσσαλονίκης για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.
Καλεσμένοι είμαστε όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες της Θεσσαλονίκης μαζί με τους καθηγητές μας, οι οποίοι τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο την γιορτή μας.
Στη γιορτή θα γίνει μια ανασκόπηση των εκδηλώσεων και ευκαιριών που είχαμε μέσα στη χρονιά και αναφορά στις ευκαιρίες του καλοκαιριού που πλησιάζει.
Νομίζω πως ήταν μια από τις πιο ευχάριστες γιορτές. Το πρόγραμμα είχε ποικιλία και δεν κούρασε τελικά, ακόμα κι αν πήγε να ξεφύγει σε ορισμένα σημεία. Οι προβολές διαφανειών ήταν προσεγμένες και ξεκούραζαν. Να σημειώσουμε την αριθμητικά ικανοποιητική παρουσία των καθηγητών μας που τίμησαν και πάλι με την παρουσία τους τη γιορτή μας.
Θα προσπαθήσουμε να έχουμε σύντομα και φωτογραφικό υλικό από την γιορτή.