Απόδραση σε τόπους αγιασμένους…

0
733
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Αυτό το Πάσχα, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Θεσσαλονίκης μάς προσκαλεί σε ένα πενθήμερο ταξίδι στη βασίλισσα του Ανατολικού Αιγαίου, τη Μυτιλήνη. Το 3ο σε μέγεθος νησί της Ελλάδος θα μας υποδεχθεί, για να μας αποκαλύψει τους θησαυρούς του.

Εκπληκτική φύση, απέραντα ακρογιάλια, μοναδικοί άγιοι. Ο Μανταμάδος Ταξιάρχης Μιχαήλ, η Παναγία της Αγιάσου, οι νεοφανέντες άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη είναι ορισμένα μόνο από τα μοναδικά στον κόσμο προσκυνήματα που θα επισκεφθούμε.

Παράλληλα, θα επισκεφθούμε την πατρίδα του Αγίου Γρηγορίου Κυδωνιών και του Φώτη Κόντογλου, το Αϊβαλί της Μικρασίας, τα ονειρικά Μοσχονήσια καθώς και την αρχαία πρωτεύουσα της Ανατολής, την Πέργαμο. Οι χαμένες πατρίδες μάς καλούν να τις αφουγκραστούμε, να αναπέμψουμε δέηση στον ουρανό, να ανασκουμπωθούμε.

Κι όλα αυτά; Παρέα με τη Χριστιανική Φοιτητική Δράση. Αναχωρούμε την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 8.00 το πρωί. Εσύ θα μείνεις πίσω;

Πληροφορίες: κ. Αλμυρούλης (697 32 49 937) – Τιμή: 200 €.

Η τιμή περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις, 4 πρωινά, 4 δείπνα, περιηγήσεις, εισόδους, ξεναγήσεις και άλλα πολλα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ