Ανοιχτή συζήτηση

5
663
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ανοιχτή συζήτηση για τους φοιτητές με τον ιεροκήρυκα της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης π. Μιχαήλ Σαντοριναίο στην αίθουσα της Αλεξάνδρου Σβώλου 42. Κάποιες από τις ερωτήσεις που διατυπώθηκαν στην πρώτη ανοιχτή συζήτηση είναι οι εξής:

  • “Όταν μεταλαμβάνουμε το Σώμα και το Αίμα του Χριστού, μεταλαμβάνουμε τον Χριστό ως τέλειο άνθρωπο; Ως τέλειο Θεό; Και πως εξηγείται αυτό;”,
  • “Ποια η διαφορά μεταξύ της ιεραποστολής και προσηλυτισμού;”
  • “Στο δρόμο συναντάω πολλούς ανθρώπους φτωχούς και μου έρχονται λογισμοί να τους δώσω χρήματα αλλά το κάνω λίγες φορές. Τι θα με συμβουλεύατε γι αυτό;”

Υποβάλετε τις ερωτήσεις σας στο εντευκτήριό μας ή στέλνοντας e-mail στην παρακάτω διεύθυνση:

Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Στην ανοιχτή συζήτηση έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και προφορικές ερωτήσεις.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα! Θα με ενδιέφερε και μένα η απάντηση του πρώτου ερωτήματος, αλλά και των υπόλοιπων δύο!!! Πολύ ωραία ευκαιρία θα πρέπει να είναι! Θα περιμένουμε νέα!

    • Πράγματι οι απαντήσεις ήταν διαφωτιστικές, φωτισμένες και απόλυτα τεκμηριωμένες. Ο π.Μιχαήλ έχει το μοναδικό χάρισμα να μην αφήνει καμία πτυχή των υποβληθέντων ερωτημάτων αναπάντητη. Σε καλύπτει πλήρως!!!

      Να πούμε βέβαια ότι για να έχουμε καλές απαντήσεις πρέπει να είναι ενδιαφέρουσες και οι ερωτήσεις που κατατίθενται. Δόξα τω Θεώ, οι ερωτήσεις ήταν πολύ εύστοχες κατανεμημένες σε θεματικές ενότητες και έχω την εντύπωση ότι έτυχαν καθολικού ενδιαφέροντος και αποδοχής. Γι’ αυτό συγχαρητήρια στα παιδιά που τις ετοίμασαν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ