3 ημέρες, 4 ευκαιρίες

1
503
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Λίγες ημέρες πριν την Διάλεξη του κ.Χολέβα, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση και η Χριστιανική Φοιτητική Ένωση επιχειρούμε εξορμήσεις σε διάφορες σχολές με πρόσθετο σκοπό την ενημέρωση του φοιτητικού κόσμου και για την ομιλία καθώς θα έχουμε στη διάθεσή μας όχι μόνο το Περιοδικό αλλά και την πρόσκληση για την ομιλία.

Έτσι:

  • Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 στις 10:00-12:00π.μ. πηγαίνουμε στη Νομική Σχολή.
  • Την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 στις 10:00-12:00π.μ. πηγαίνουμε στο Παιδαγωγικό Τμήμα.
  • Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 πηγαίνουμε στο Παιδαγωγικό Τμήμα από τις 10:30π.μ. μέχρι την έναρξη της ομιλίας.
  • Την ίδια μέρα στη 1:00μ.μ. στο 2ο όροφο του Παιδαγωγικού Τμήματος, στην αίθουσα ΜαΝΧ, λαμβάνει χώρα η ομιλία με θέμα “Η άλλη άποψη στη σύγχρονη κρίση” και σίγουρα αποτελεί πολύ καλή αφορμή για προβληματισμό και συζήτηση.

Κι αν δεν καταφέρουμε να βρεθούμε σε όλες τις ευκαιρίες, ας στείλουμε τις προσευχές μας!

Πρόσβαση:

Η Νομική Σχολή προσεγγίζεται εύκολα από το σταθμό του μετρό “Πανεπιστήμιο” με 3λεπτο περπάτημα, είτε από όλα τα λεωφορεία και τα τρόλλεϊ που διασχίζουν την οδό Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”).

Το Παιδαγωγικό Τμήμα προσεγγίζεται εύκολα τόσο με μετρό, από το σταθμό “Πανεπιστήμιο” (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ