Παράκληση στην Αγία Φιλοθέη

4
1436
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (1 ψήφοι, μέσος όρος: 4.00 από 5)
Loading...

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, εορτή της Αγίας Φιλοθέης, οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα έχουμε την ευκαιρία να ψάλλουμε τον παρακλητικό κανόνα στο Ιερό Παρεκκλήσιο “Ο Μέγας Βασίλειος” στις 6.00μ.μ.. Ας παρακαλέσουμε την Αγία για όσα περνάει η χώρα μας και για τον αγώνα καθεμιάς μας! Θα ακούσουμε και σχετικές σκέψεις από τον πνευματικό μας, π.Χριστόδουλο.

Πρόσβαση: Το Ιερό Παρεκκλήσιο “ο Μέγας Βασίλειος” είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχχχχχχ!!!
    Ήταν μοναδικά! Απίθανα! Τόσο ήρεμα και κατανυκτικά! Δόξα τω Θεώ!
    Μια ανάσα εν μέσω ταραχών και εξετάσεων! Όλο το κέντρο ήταν κλειστό, όμως ο ναός ήταν ανοικτός και μας περίμενε! Αρκετές -λόγω μαθημάτων και αποκλεισμού- έλειπαν..Όμως, ήμασταν αρκετές! Ο π. Χριστόδουλος ανέλυσε ένα εξαποστειλάριο (αν δεν κάνω λάθος!) της Αγίας, αναφέροντας με αυτόν τον τρόπο κάποια βιογραφικά της στοιχεία! Ήταν πολύ ευλογημένα! Δόξα τω Θεώ! Τις πρεσβείες της Αγίας μας να έχουμε!

    Υ.Γ. Θερμή παράκληση: ας γίνονται πιο συχνά τέτοιες ευκαιρίες! Ευχαριστούμεεεεε!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ