Παμφοιτητική Θεία Λειτουργία στην Πολυτεχνειούπολη

0
453
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την ερχόμενη Κυριακή, εορτή των προστατών της παιδείας Αγίων Τριών Ιεραρχών θα έχουμε την ευκαιρία ως Χριστιανική Φοιτητική Δράση να συμμετέχουμε στον Παμφοιτητικό Εκκλησιασμό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Για περισσότερες πληροφορίες. παραθέτουμε την ανακοίνωση που μας απέστειλε η επιτροπή των καθηγητών του ΕΜΠ που έχει τη μέριμνα του Ιερού Ναού:

Την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου, εορτή των αγίων και μεγάλων Τριών Ιεραρχών, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα ιερό ναό της Πολυτεχνειούπολης στου Ζωγράφου. Θα χοροστατήσει, σύν Θεῷ, ο Μητροπολίτης Αχελώου Ευθύμιος.
Έναρξη του Όρθρου στις 7:45 και της Λειτουργίας στις 8:45.

Στο τέλος, θα τελεστεί σύντομη επιμνημόσυνη δέηση για τους απελθόντες ευεργέτες, καθηγητές, φοιτητές και εργασθέντες στο ΕΜΠ και θα ακολουθήσει απλή δεξίωση και ευκαιρία συναναστροφής στο κυλικείο του Διοικητηρίου (ισόγειο), που βρίσκεται πολύ κοντά στον ιερό ναό.

Πρόσβαση: Είσοδος με αυτοκίνητο μόνο από την πύλη επί της Π. Κανελλοπούλου (προέκταση της Κατεχάκη) και εσωτερικά, κατεύθυνση προς Διοικητήριο, ή παρκάρισμα κοντά στην πύλη Ζωγράφου (λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου), απέξω, και περπάτημα περί τα 200 μέτρα στο κοκκινωπό δρομάκι.

Από την Επιτροπή Μέριμνας του Ιερού Ναού


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ