Καλωσορίζουμε τις Πρωτοετείς μας!

0
387
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Ήρθαν, γνωριστήκαμε κι έφτασε επιτέλους η ώρα να τις καλωσορίσουμε επίσημα! Ο λόγος για τις πρωτοετείς φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών τις οποίες με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε επίσημα την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στις 5:30 μ.μ. στο Εντευκτήριό μας (Μαυρομιχάλη 32, Αθήνα)! Μιας που ο συνδυασμός της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης είναι η φοιτητική ζωή και η χριστιανική δράση, θα μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, θα συστήσουμε τους τομείς μα, θα, θα… Γι’ αυτό…

Καλή αντάμωση!!

Σημείωση: Για όποια επιθυμεί, στις 7:00 μ.μ. στο ίδιο κτήριο ο Τομέας Επιστημόνων του Συλλόγου μας θα πραγματοποιήσει εναρκτήρια συγκέντρωση με ομιλητή το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. κ. Συμεών με θέμα “Εναλλακτικά σχήματα οικογένειας και η ορθόδοξη χριστιανική οικογένεια”.

Πρόσβαση: Το κτίριο “ο Μέγας Βασίλειος” είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ