Ιερός Ναός Τριών Ιεραρχών Πολυτεχνειούπολης

0
578
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Η Επιτροπή Μέριμνας του Ιερού Ναού της Πολυτεχνειούπολης ζητά, από όσους μπορούν, να προσφέρουν ένα δίωρο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να μένει ο Ναός ανοιχτός καθημερινά.

Να υπενθυμίσουμε ότι και κατά το χειμερινό εξάμηνο, υπήρξαν κάποια μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης  που βοήθησαν σημαντικά σε αυτήν την προσπάθεια. Ας κάνει ο καθένας μας μια μικρή παραχώρηση, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους συμφοιτητές μας που θα διαβαίνουν μπροστά από το Ναό, όχι την εικόνα μιας εκκλησιάς παραμελημένης, αλλά ενός Ναού που θα αποτελεί, με τη συνεχώς ανοιχτή θύρα του, ένα διακριτικό διαρκές κάλεσμα του Κυρίου προς τον καθένα.

Η υποχρέωση που αναλαμβάνει όποιος τελικά μπορέσει να συμμετάσχει, είναι να παραμένει στη διάρκεια του διώρου το οποίο θα δηλώσει, μέσα στον Ιερό Ναό. Ο Ναός διαθέτει κλιματισμό και ησυχία για διάβασμα. Οι ώρες για τις οποίες υπάρχει ανάγκη είναι:

Δευτέρα έως Πέμπτη 2.30 – 4.30 μ.μ.

Εάν έχεις τη δυνατότητα και θέλεις να βοηθήσεις σε αυτή την προσπάθεια, χαρίζοντας ένα δίωρο από το χρόνο σου, που θα σημαίνει λίγη θαλπωρή και ανακούφιση για τους διερχόμενους φοιτητές, συμπλήρωσε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία σου, ημέρες και ώρες που μπορείς και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου.

 

 

Για την καλύτερη ανταπόκρισή μας στην επιθυμία των καθηγητών που απαρτίζουν την Επιτροπή Μέριμνας του Ναού, θα παρακαλούσαμε να υποβάλεις τη δήλωσή σου έως τις 3 Μαΐου. Εάν υπάρξουν δηλώσεις για τις ίδιες ώρες από περισσότερους από έναν φοιτητές ή φοιτήτριες, θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους φοιτούν στις σχολές της Πολυτεχνειούπολης.

*Μην ξεχάσεις να σημειώσεις ημέρες και ώρες που μπορείς, στις “Παρατηρήσεις”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ