Εορτή έναρξης εργασιών Χ.Φ.Δ. Αθηνών 2010

4
977
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων ζωής και μαρτυρίας της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσεως,

σας προσκαλούμε στην εορταστική εκδήλωση που οργανώνουμε για την επίσημη Έναρξη των εργασιών της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα Γ.Ε.Χ.Α. Αμπελοκήπων, Μ. Σπηλαίου 4, Αθήνα (πίσω από τη Γ.Α.Δ.Α.).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κύριος κ. Ιερώνυμος.

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. …Η έναρξη ήταν απλά υπέροχη!
  Με ένα πλήθος ομιλιών να διαδέχονται η μια την άλλη, με ένα περιεκτικό video του α΄ τμήματος(μακάρι να ανεβεί γιατί πραγματικά…αξίζει να το δειτε!), με το βροντερό παρόν της παρούσας Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσεως και όσων την γεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της!
  Και φυσικά..η κορύφωση όλων…η παρουσία του Αρχεπισκόπου μας και το αυθόρμητο χειροκρότημα όταν αναφέρθηκε ο προηγούμενος Αρχεπίσκοπός μας!
  Έχασε όποιος δεν ήρθε!
  Συγχαρητηρια σε όσους κουράστηκαν για να απολαύσουμε όλα αυτά!
  …Και μην ξεχνάτε:”Γρηγορείτε”!!

 2. Καταπληκτική γιορτή!

  Τι να πρωτοαναφέρω; Τη μοναδική χορωδία των φοιτητριών, την αρτιότατη βυζαντινή χορωδία των φοιτητών, την εισήγηση του κ. Βασιλειάδη ή της κ. Χόπτηρη, το υπέροχο βίντεο, το λόγο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου; Ολόκληρο το πρόγραμμα διακρινόταν από μια πνευματικότατη ατμόσφαιρα ταπεινής δοξολογίας προς τον Κύριό μας. Και το νέο μας σύνθημα από το στόμα του π. Αστερίου: Γρηγορείτε.

  Ο Θεός να μας αξιώνει να φτάνουμε κι άλλους τέτοιους σταθμούς. Και να τους ξεπερνάμε.

 3. Η φετινή έναρξη ήταν εμπειρία! Αξίζει πραγματικά να λέμε ότι ήμουν και εγώ εκεί!Συγκλονιστική η ιδρυτική ομιλία της ΧΦΔ από τον κ. Βασιλειάδη, και όλες οι λεπτομέρειες εκείνου του ξεκινήματος.Νιώσαμε προ των ευθυνών μας… Γρηγορείτε λοιπόν!

 4. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγάλη εορταστική εκδήλωσή μας για τα πενήντα χρόνια “ζωής και δράσης” της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄ και τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες που παρέστησαν.
  Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε μια ανταπόκριση της εορτής μας, από το διαδικτυακό πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων amen.gr: http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=3954

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ