Εξόρμηση στο Ε.Μ.Π.

2
570
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Ύστερα από την περσινή πρώτη εξόρμηση μετά από πολλά χρόνια απουσίας από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση επιχειρεί εξόρμηση στις σχολές του Πολυτεχνείου την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στις 10:00-13:00 με το Αναστάσιμο τεύχος του Περιοδικού μας!

_

Συνάντηση στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών της Πολυτεχνειούπολης!

 

Πρόσβαση: Παίρνοντας τις λεωφορειακές γραμμές 230 (από μετρό “ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ”), 608 (από μετρό “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”) κατεβαίνουμε στη στάση “8η Ζωγράφου” και με ένα 7λεπτο περπάτημα φτάνουμε στο Ιερό Ναό ή παίρνουμε τη λεωφορειακή γραμμή 242 (κοντά στο μετρό “ΚΑΤΕΧΑΚΗ”), κατεβαίνουμε στη στάση “Κτίριο Τοπογράφων” και ακολουθούμε τον κόκκινο διάδρομο μέχρι να βρούμε στο δεξί μας χέρι τον Ιερό Ναό.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  • Ήταν μια πολύ ευλογημένη εξόρμηση, δόξα τω Θεώ!Ήμασταν σύνολο περίπου 25 φοιτητές-φοιτήτριες και πήγαμε στη σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών, των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στη Βιβλιοθήκη αλλά και σε ό,τι άλλο βρέθηκε στο δρόμο μας!
   Μάλιστα, η έκπληξή μας ήταν μεγάλη καθώς, χτυπώντας την πόρτα ενός καθηγητή, …χτυπήσαμε “φλέβα” αφού όπως μας είπε ο ίδιος ήταν ο δημιουργός του site της Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, http://impneothta.gr/fp/index.html !
   Αν αυτή ήταν η τελευταία εξόρμηση για φέτος, εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές των εξορμήσεων αλλά βασικά στο Θεό, οφείλουμε να κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας και του χρόνου, πρώτα ο Θεός, να τολμήσουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα και τον …αριθμό των εξορμήσεων!
   Καλή εξεταστική!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ