Εξόρμηση Αγάπης στο Άσυλο Ανιάτων!

0
245
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015,στις 5:00 μ.μ, οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα έχουμε μια σπουδαία δράση και την τελευταία μας πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων! Θα μεταφέρουμε την Χριστουγεννιάτικη χαρά στο Άσυλο Ανιάτων!!

Το Άσυλο Ανιάτων (Καλλιφρονά & Αγίας Ζώνης 39, Κυψέλη) είναι ένα Κοινωφελές μη κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα που περιθάλπει και υποστηρίζει ασθενείς με χρόνιες παθήσεις που δεν έχουν την δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν ούτε την ανακούφιση των οικογενειών τους.

Όπως κάθε χρόνο (2014,2012…) τις άγιες αυτές ημέρες, θα βρεθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη, για να τους τραγουδήσουμε τα κάλαντα, για να τους δώσουμε τα δωράκια τους, για να τους μεταφέρουμε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα… για να δώσουμε και να πάρουμε πολλή χαρά!!

Από την περσινή μας εξόρμηση!!
Από την περσινή μας εξόρμηση!!

Καλή αντάμωση!

Πρόσβαση: Το Άσυλο Ανιάτων προσεγγίζεται με 5λεπτο περπάτημα από τη στάση “Καλλιφρονά”! Σε εκείνη τη στάση σταματούν τα τρόλεϊ 3, 5, 11 και 13 που διασχίζουν την Πανεπιστημίου και κάνουν στάση μπροστά από τα Προπύλαια και το τρόλεϊ 14 που διασχίζει τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κάνει στάση και στην έξοδο Λ. Αλεξάνδρας-Πανόρμου στο Μετρό Αμπελοκήπων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ