Εξορμήσεις σε Πολυτεχνείο και Σχολές Θετικών Επιστημών

1
258
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Αυτή την εβδομάδα με αφορμή την ομιλία “Συγκλονιστικές εμπειρίες στο κοσμοδρόμιο της Ρωσίας” η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών θα κάνει δύο εξορμήσεις:
_

  • Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 θα πάμε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Συνάντηση στις 11:45π.μ. στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών της Πολυτεχνειούπολης.

Πρόσβαση: Με τα λεωφορεία 230(από μετρό “Αμπελόκηποι”) και 608(από μετρό “Ευαγγελισμός”) κατεβαίνουμε στη στάση “8η Ζωγράφου” και φτάνουμε με ένα 7λεπτο περπάτημα ή με το λεωφορείο 242 (κοντά στο μετρό “Κατεχάκη”) κατεβαίνουμε στη στάση “Κτίριο Τοπογράφων” και ακολουθούμε τον κόκκινο διάδρομο.

  • Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 θα πάμε στις Σχολές Θετικών Επιστημών. Συνάντηση στις 10:00π.μ. στην κεντρική είσοδο του τμήματος Φυσικής.

Πρόσβαση: Με τα λεωφορεία 230(από μετρό “Αμπελόκηποι”) και 608 (από μετρό “Ευαγγελισμός”), τα οποία τερματίζουν έξω από την πύλη Ζωγράφου, ενώ από την κεντρική πύλη της Πανεπιστημιούπολης με το λεωφορείο 250(από μετρό “Ευαγγελισμός”) που έχει στάση ακριβώς έξω από το τμήμα Φυσικής. Το τμήμα είναι η πρώτη σχολή που συναντούμε αριστερά μας, εισερχόμενοι από την πύλη Ζωγράφου.

 

Μαζί μας εκτός από την πρόσκληση θα έχουμε και το τεύχος Νοεμβρίου του Περιοδικού μας!

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δόξα τω Θεώ, πολύς ενθουσιασμός στις σχολές τόσο από φοιτητές όσο και από καθηγητές. Δε χρειαζόταν να πεις και πολλά, έβλεπαν την πρόσκληση και ενθουσιάζονταν μόνοι τους!Μερικοί μάλιστα ρωτούσαν εάν η είσοδος είναι ελεύθερη, εάν είναι δωρεάν…!
    Ελπίζω να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι θέλουν και η μεγάλη προσέλευση να μην αποτελέσει πρόβλημα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ