Εκκλησιασμός στον “Μέγα Βασίλειο” και όχι μόνο…

0
372
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί κοινός Εκκλησιασμός για όλα τα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του “Μεγάλου Βασιλείου”, στην οδό Μαυρομιχάλη 32. Η ακολουθία του Όρθρου θα αρχίσει στις 7.00 π.μ. και η Θεία Λειτουργία περίπου στις 8.15 π.μ..Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα δοθεί πρωινό στα εντευκτήρια.

Την ίδια ημέρα στις 11.00 π.μ οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης θα έχουμε μια ξεχωριστή ευκαιρία!Θα μεταφέρουμε το αναστάσιμο μήνυμα στους παππούδες και στις γιαγιάδες του Γηροκομείου Αθηνών, όπως έχουμε κάνει και άλλες χρονιές!Μας περιμένουν και εμείς θα είμαστε εκεί για να δώσουμε και να πάρουμε πολλή χαρά! Είσοδος από την πλάγια είσοδο, στην οδό Λάμψα.

Για τις φοιτήτριες οι κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής δεν θα πραγματοποιηθούν εκείνο το απόγευμα!

Πρόσβαση:

  • Το Ιερό Παρεκκλήσιο “ο Μέγας Βασίλειος” είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).
  • Το Γηροκομείο Αθηνών προσεγγίζεται πολύ εύκολα από τα λεωφορεία (036, 070, 550, 602, 610, 653, Α7, Χ14) και τα τρόλεϊ (3, 10, 13, 14, 18, 19) που διασχίζουν τη Λεωφόρο Κηφισίας και  κάνουν στάση στο “Γηροκομείο” καθώς και με 7λεπτο περπάτημα από τη στάση Μετρό “Πανόρμου”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ