Εκδηλώσεις Χ.Φ.Δ. για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

0
603
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Οι φοιτητές της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στις εξής εκδηλώσεις, την ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου:

α) 28 Οκτωβρίου 2010 το πρωί: Εκκλησιασμός στο γηροκομείο “Ειρήνη” στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Θα συμμετάσχουμε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας στο Ναό του γηροκομείο. Ύστερα θα δοθεί πρωινό και θα ακολουθήσει  εξόρμηση αγάπης, που θα περιλαμβάνει επικοινωνία με τους τροφίμους του οίκου ευγηρείας και μικρή εορταστική εκδήλωση.

* Το γηροκομείο “Ειρήνη” βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κριεζή και Ιωάννου Χρυσοστόμου στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Η ακολουθία του Όρθρου θα αρχίσει στις 7.30π.μ. Πρόσβαση: Από το σταθμό μετρό ΧΑΛΑΝΔΡΙ, παίρνουμε τα τοπικά λεωφορεία 402 ή 412 και κατεβαίνουμε στη στάση ΝΟΥΦΑΡΟ στην οδό ΑΚΑΚΙΩΝ. Συνάντηση στις 7.20 στο σταθμό μετρό ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Πληροφορίες στο τηλ. 6977424975

β) Εορταστικό δείπνο με επετειακή αναφορά στις 9.30μ.μ. στο Φοιτητικό Οικοτροφείο “Ο Μέγας Βασίλειος”. Αναφορικά με την Εθνική επέτειο θα μιλήσει ο π. Νίκων Χαρέας.

* Το Φοιτητικό Οικοτροφείο “Ο Μέγας Βασίλειος” βρίσκεται στην οδό Καρτάλη 7, απέναντι από την πλατεία Μαβίλη. Πρόσβαση: Το Οικοτροφείο προσεγγίζεται πολύ εύκολα από τους σταθμούς μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ