Εθελοντική Αιμοδοσία…προσφορά αγάπης!

0
866
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

«Ἐφ᾽ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε» 

(Ματθ. κε’, 40)

“Η προσφορά αίματος δεν έχει μόνον τα χαρακτηριστικά μιας όποιας προσφοράς. Δεν είναι προσφορά απ΄ αυτό που έχουμε, αλλά είναι εκχώρηση απ΄ αυτό που είμαστε. Και αυτό που δίνουμε δεν είναι άψυχο δώρο,είναι ζωή!” Αρχιμ. Νικόλαος Χατζηνικολάου

Ελάτε να προσφέρουμε κι εμείς στους πάσχοντες αδερφούς μας λίγο από το αίμα μας που τόσο το έχουν ανάγκη και να βοηθήσουμε έτσι να σωθούν ανθρώπινες ζωές! Την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως “Ο Μέγας Βασίλειος” μας καλεί σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ από τις 11:00 π.μ μέχρι και τις 7:00 μ.μ, στο κτήριό του (οδός Μαυρομιχάλη 32,Αθήνα) στο οποίο θα λειτουργήσει Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας με ειδικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

bllod-giving

1

 

Έλα με τους φίλους σου!

Κάνε μια καρδιά να χτυπά!

 

Δες ακόμη:

Τι πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος αιμοδότης;

Οφέλη αιμοδοσίας

Μετάγγιση Αίματος-Προσέγγιση Πνεύματος

Πρόσβαση: Το κτίριο “ο Μέγας Βασίλειος” είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ