Εκπομπή Χ.Φ.Δ. 19/6/2009

3
457
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Ακούστε την Παρασκευή 19 Ιουνίου, 10-11 μ.μ. στο Ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος 89,5 FM την εκπομπή της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης “Αποκαλυπτικά και Ακέραια”.

Θέμα της εκπομπής μας “Οι Άγιοι της Αμερικής”. Καλεσμένος θα είναι ο κ. Δημήτριος Τσουρούς, Οικονομολόγος -Θεολόγος.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κοινό στοίχείο μεταξύ Αγίων και Αμερικής κατα την αντιληψή μου είναι μόνο το Α. Δυστυχώς παρέλειψα να παρακολουθήσω την εκπομπή αυτή για να διαμορφώσω γνώμη σωστή. Κάντε κάτι για να με διαφωτίσετε γιατί μάλλον είμαι μακριά νυχτωμένη. Για να έχετε τέτοιο θέμα εκπομπής δηλαδή θα υπάρχουν Άγιοι στην Αμερική, αλλά μου φαίνεται τόσο απίστευτο! Γενικώς θα σας είμαστε ευγνώμονες αν καταφέρετε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα τις εκπομπές σας. Διατυπώνω ένα αίτημα χωρίς να γνωρίζω τις δυσκολίες του εγχειρήματος αλλά είναι για την πνευματική μας οικοδομή.

  2. Στο τεύχος Δεκεμβρίου του ΠτΝ, θα μπορουμε να διαβάσουμε το συναξάρι του πρώτου ιθαγενούς αμερικανού αγίου, του νεομάρτυρος Πέτρου του Αλεουτίου, ο οποίος στα 20 του χρόνια μαρτύρησε για την Ορθόδοξη πίστη καταισχύνοντας τους Παπικούς Ιησουίτες και μπόλιασε με το αίμα το δέντρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική.

  3. Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ για την ενημέρωση. Οπωσδήποτε θα αναζητήσω το φύλλο του εν λόγω περιοδικού. Είναι στ’ αλήθεια να δοξάζουμε τον Θεό που έδωσε και πήγε ο Λόγος Του στα πέρατα της οικουμένης και μάλιστα ανέδειξε και αγίους. Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να μην σκεφτείς πόσο περισσότερο οφείλεις να αγιάσεις εσύ που τα πατρικά σου χώματα γνωρίζουν την πίστη του Χριστού επι δύο χιλιετίες και είναι ποτισμένα με άφθονο αίμα αγίων μαρτύρων της Ορθοδοξίας. Καλόν Αγώνα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ