Αποκαλυπτικά και Ακέραια: “Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο”

2
529
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Η πρώτη ανάρτηση ηχογραφημένης εκπομπής της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης είναι γεγονός!
Μεταφορτώστε και ακούστε την εκπομπή “Αποκαλυπτικά και Ακέραια” που έγινε την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008, με τίτλο: “Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο“.

Στη διάρκεια της εκπομπής, διάφοροι καλεσμένοι με τηλεφωνικές παρεμβάσεις δίνουν τον παλμό του εορτασμού της γέννησης του Χριστού σε κάθε γωνιά της γης μας:

Ένας Ορθόδοξος Ιεράρχης μιλά για τα Χριστούγεννα στην Κωνσταντινούπολη (ζητά να μείνει μυστική η ταυτότητά του), ο π. Φώτιος από την Αμερική για το Newcastle των ΗΠΑ, ο μητροπολίτης Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος μας εξηγεί πώς εορτάζουν τα Χριστούγεννα στο νησί που αποτελεί την επισκοπή του, ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Σωτήριος Τσάφος μιλά για την Αλβανία, ενώ ο π. Καλλίνικος από το Κονγκό μιλά για τα Χριστούγεννα στην Κανάγκα.

Για να κατεβάσετε την εκπομπή πατήστε εδώ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλειο…!Και τόσο επίκαιρο…!
    Εντάξει, όποιος μου βρει καλύτερο site σ’ολόκληρο το διαδίκτυο θα παρακαλέσω μόνο για χάρη του τον Αη-Βασίλη να παραβλέψει την οικονομικοηθικοπολιτική κρίση και να του κάνει δώρο φέτος!

  2. Πολύ όμορφη εκπομπή! Όλη η Ορθοδοξία ενωμένη υποδέχεται το Λυτρωτή της! Ο θεός να στηρίζει και τους ιεραποστόλους και να ευλογεί το αξιοθαύμαστο έργο τους! Καλά Χριστούγεννα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ