Από την συνεστίαση και την κοπή βασιλόπιτας

0
1674
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (4 ψήφοι, μέσος όρος: 5,00 από 5)
Loading...

Φτάνοντας πλέον στην αρχή της Σαρακοστής η Χριστιανική Φοιτητική Δράση αποφάσισε να κεράσει με ένα πλούσιο τραπέζι όλους τους φοιτητές και τους βοηθούς αυτού του κοινωφελούς έργου. Πράγματι λοιπόν την Κυριακή της Απόκρεω όλο το συντονιστικό έργο ανέλαβε την διεξαγωγή αυτής της όμορφης εκδήλωσης. Φοιτητές στην πλειοψηφία τους πήραν την πρωτοβουλία και ετοίμασαν ένα πολυποίκιλο μπουφέ από κεράσματα εν όψει της νηστείας που ακολουθεί.

Ο χώρος ετοιμάστηκε κατάλληλα και παραλάβαμε όλοι μας ένα όμορφο γεύμα. Ήταν μια ιδιαίτερη ευκαιρία συνεύρεσης με τους φίλους και την παρέα μας στα πλαίσια της Χ.Φ.Δ.

Ωστόσο, εξίσου αξιοσημείωτο γεγονός ήταν και η κοπή της  βασιλόπιτας την οποία τελέσαμε με την παρουσία του π. Μιχαήλ Σαντοριναίου, ο οποίος και ευλόγησε έτσι τη νέα χρονιά. Ένα αντίδωρο για τον συνεισφορά όλων των μελών σε αυτό το πολυδιάστατο έργο. Ακολούθησαν ευχές και αγωνία για τον τυχερό νικητή…

Μετά την διανομή της βασιλόπιτας και το φαγητό ακολούθησε και μια σύντομη αλλά περιεκτική αναφορά των δράσεων του κάθε τομέα. Ο κάθε τομεάρχης ανέλαβε να παρουσιάσει τον τομέα του μέσω ενός βίντεο που είχε ετοιμάσει. Ένα βίντεο που εμπεριείχε εικόνες, αλλά και αποσπάσματα από τις αντίστοιχες δράσεις που πραγματοποιούμε μέσα στην χρονιά.

Καταληκτικά, ο τομέας εκδρομών μας παρουσίασε την εκπληκτική εκδρομή που αναμένεται να κάνουμε στα ιστορικά εδάφη της Κωνσταντινούπολης. Ο ενθουσιασμός όλων μεγάλος και η αγωνία μας για νέες εμπειρίες και δράσεις απερίγραπτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ