“Τα μυστικά της Πνευματικής ζωής κατά τον Αγιο Πορφύριο”

0
481
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

“Όταν ο κήπος της ψυχής σου είναι γεμάτος αγκάθια, μην προσπαθείς να τα ξεριζώσεις και βρίσκεσαι διαρκώς τραυματισμένος και μολυσμένος από την ασχολία σου μαζί τους. Δώσε όλη τη δύναμη σου στα λουλούδια της ψυχής σου, πότισέ τα, και τότε τ΄ αγκάθια θα ξεραθούν μόνα τους. Και το καλύτερο λουλούδι είναι η αγάπη σου στον Χριστό. Αν ποτίσεις αυτήν και αναπτυχθεί, όλα τα αγκάθια μαραίνονται.”

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, συναντιόμαστε στις 7.00μ.μ στο εντευκτήριό μας (Μαυρομιχάλη 32,2ος όροφος) όπου ο κύκλος των δευτεροετών φοιτητριών θα μας παρουσιάσει:

«ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ»

Κατόπιν, θα τελεστεί η Παράκληση του Αγίου Πορφυρίου με τον π.Απόστολο Τσολάκη, στο παρεκκλήσιο του «Μεγάλου Βασιλείου».

Η μνήμη του τιμάται στις 2 Δεκεμβρίου

Καλή Αντάμωση!

Πρόσβαση: Το Κτίριο “ο Μέγας Βασίλειος” είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ