Εξόρμηση αγάπης στη Στέγη «Άγιος Ελευθέριος»

2
6
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Κυριακή 30/1/2011 στις 11.30π.μ., οι φοιτήτριες της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στην εξόρμηση αγάπης που θα γίνει στη Στέγη «Άγιος Ελευθέριος», Χατζή 5 (στάση Ευζώνων), όπου θα μιλήσουμε και θα τραγουδήσουμε με τους ηλικιωμένους ανθρώπους που φροντίζει η στέγη. Συνάντηση και αναχώρηση από το εντευκτήριο της Αγίας Ανυσίας στις 11.15π.μ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαίρετε,
    η εξόρμηση αγάπης σήμερα ήταν μία πραγματικά πολύ όμορφη εμπειρία! Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, βγήκαμε φωτογραφίες και μιλήσαμε μαζί τους. Η χαρά που είδα στα πρόσωπα κάποιων ηλικιωμένων γέμισε και εμένα με περισσή χαρά και ευτυχία.Το πιο χαρακτηριστικό που έμεινε στη μνήμη μου ήταν η αντίδραση μιας κυρίας, όταν της έδωσα την εικόνα της Παναγίας. Άρχισε να τη φιλά συνεχώς και να δακρύζει. Επίσης, όταν ήταν να φύγουμε μία άλλη κυρία μας είπε να μείνουμε εκεί μαζί τους και να μη φύγουμε ποτέ! Ένας επισκέπτης είπε ότι άκουσε τα τραγούδια μας και γαλήνεψε!Μοιράσαμε χαρτομάντηλα και την εικόνα της Παναγίας στα δωμάτια. Αρκετά άτομα κοιμόταν, αλλά όσα ήταν ξύπνια μας δέχτηκαν με χαρά. Μία κυρία προσπαθούσε επί μία ώρα να κουμπώσει ένα κουμπί και μόλις της το κάναμε ησύχασε τόσο πολύ! Δηλαδή με μια πράξη τόσο απλή, βοηθήσαμε ένα άτομο. Αποχαιρετιστήκαμε εγκάρδια και φύγαμε για να επιστρέψουμε στη… μελέτη μας!

  2. Συμφωνώ η εμπειρία ήταν απίστευτη…Όλες οι κυρίες δάκρυζαν… Έκτός από το κουμπί που λέει το τριαντάφυλλο, κάναμε και διάφορες άλλες απλές εξυπηρετήσεις και αυτό τους προκαλούσε πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση!
    Γιατί άραγε να βρέθηκαν εκεί;Από εγκατάληψη; λόγω υποχρεώσεων;ή και κάτι άλλο… Τί να έχουν περάσει στη ζωή τους ώστε και μια μικρή χειρονομία να τους συγκινεί; μήπως κάθε μέρα δεν περιποιούνται τόσοι υπεύθυνοι;
    Αυτά και διάφορα άλλα σκεφτηκα… Τελικά όλος ο νόμος όντως συνοψίζεται στην αγάπη!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ