Πασχαλινή… Δράση σε Σάμο-Έφεσο!

0
28
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Η φετινή πολυήμερη προσκυνηματική εκδρομή των φοιτητών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σάμου, κατά τη Διακαινήσιμο Εβδομάδα, ενώ μία ολόκληρη ημέρα θα επισκεφθούμε την Έφεσο.

Στη διάρκεια της εκδρομής, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και να ξεναγηθούμε στους παρακάτω προορισμούς της Σάμου και της Εφέσου:

Βαθύ, αρχαιολογικό Μουσείο Σάμου, Μουσείο Βυζαντινής τέχνης, Καρλόβασι, Ι.Μ. Μεγάλης Παναγιάς, Μυτιληνιοί, Παλαιοντολογικό Μουσείο, Πυθαγόρειο, Ι.Μ. Σπηλιανής, Ευπαλίνειο Όρυγμα, Ηραίο, Κουσάντασι, νησί των Πουλιών, Έφεσος, Πύλη Μαγνησίας, Ωδείο, Βιβλιοθήκη Κέλσου, Ναός Αδριανού, Κρήνη Τραϊανού, Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου κ.ά.

Αναχώρηση: Τετάρτη Διακαινησίμου (27/4) στις 12 το μεσημέρι από το λιμάνι του Πειραιά (πλοίο «Νήσος Μύκονος»)

Επιστροφή: Κυριακή του Θωμά (1/5) το βράδυ

Η τιμή συμμετοχής στην εκδρομή είναι 350€ και περιλαμβάνει:

-ακτοπλοϊκά εισιτήρια (Πειραιάς-Σάμος, Σάμος-Κουσάντασι, Κουσάντασι-Σάμος, Σάμος-Πειραιάς)

-Μετακινήσεις με πούλμαν

-4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό

-4 γεύματα

-Ξενάγηση

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι δηλώσεις για την εκδρομή γίνονται έως την Πέμπτη 31 Μαρτίου, με προκαταβολή 100€. Μαζί με τη δήλωση, απαραίτητη η φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας (νέου τύπου) ή πλήρη στοιχεία διαβατηρίου.

Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή στείλτε σχετικό email στη διεύθυνση xfd@mycosmos.gr, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας  (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, σχολή και έτος φοίτησης) και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ