Ιερά Αγρυπνία στη μνήμη της Αγίας Αικατερίνης

2
631
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010, στα πλαίσια του εορτασμού των 50 Χρόνων της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, θα τελεστεί ευχαριστήρια Ιερά Αγρυπνία στη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου. Η Αγρυπνία θα λάβει χώρα στο Ιερό Παρεκκλήσιο “ο Μέγας Βασίλειος“, στην οδό Μαυρομιχάλη 32.

Έναρξη της Ακολουθίας του Εσπερινού στις 9.00μ.μ. και πέρας της Θείας Λειτουργίας περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Πρόσβαση: Το Ιερό Παρεκκλήσιο “ο Μέγας Βασίλειος” βρίσκεται πολύ κοντά στο τμήμα Παιδαγωγικών και Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι εύκολα προσιτό τόσο με μετρό, από το σταθμό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (έξοδος “Εθνική Βιβλιοθήκη”), όσο και με όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ που διασχίζουν τις οδούς: Ακαδημίας (στάση “Ακαδημία”), Ιπποκράτους (στάση “Διδότου”), Πανεπιστημίου (στάση “Ακαδημία”) και Χαριλάου Τρικούπη (στάση “Ναυαρίνου”).

*Την ημέρα μνήμης της Αγίας Αικατερίνης (25 Νοεμβρίου), εορτάζει και το φοιτητικό Οικοτροφείο θηλέων “Η Αγία Αικατερίνη”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όντως!Πανέμορφο!Και το αξίζει η Αγία μας!
    Στην Αθήνα είχε πολύ κόσμο που θυσίασαν τον ύπνο, το χρόνο και την ξεκούρασή τους για να καταθέσουν τα προβλήματα και τις ευχαριστίες τους στην Αγία μας!Ελπίζω και στη Θεσσαλονίκη!Τέτοιες ευκαιρίες ΔΕΝ πρέπει να χάνονται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ