Εθελοντική αιμοδοσία 2009

0
593
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Τακτικοί στο ετήσιο ραντεβού μας με την προσφορά αίματος, τα μέλη της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσεως Θεσσαλονίκης θα έχουμε την ευκαιρία συμμετοχής στην σπουδαία αυτή πράξη αγάπης την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου.

Συνεργείο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου διατηρούμε τράπεζα αίματος, θα είναι από το πρωί στις 9.30 μέχρι το μεσημέρι στις 12.30 στο εντευκτήριό μας, Αλ. Σβώλου 42 α’ όροφος.

*  *  *

Η αιμοδοσία αποτελεί απλή διαδικασία. Το μόνο που απαιτεί από εμάς είναι θερμή Αγάπη προς τον συνάνθρωπο και λίγα λεπτά από τον χρόνο μας. Από την αιμοδοσία δεν διατρέχει ποτέ κανένας κανένα κίνδυνο. Αντιθέτως πολλοί επιθυμούν να αιμοδοτήσουν, αλλά λόγω των αυστηρών κριτηρίων, δεν μπορούν! Γι’ αυτό όσοι από εμάς είμαστε υγιείς και μπορούμε να αιμοδοτήσουμε, ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία.

Το ανθρώπινο αίμα είναι αναντικατάστατο και απαραίτητο για να σωθούν ζωές καθημερινά. Η έλλειψη σε αποθέματα είναι μεγάλη και μόνο εμείς οι ίδιοι με την συμμετοχή μας μπορούμε να απαλύνουμε το πρόβλημα. Ας μην το αναβάλλουμε άλλο…

Μπορείτε να διαβάσετε και το ενημερωτικό φυλλάδιο που μοιράσαμε για την εκδήλωση, που περιέχει μερικές λεπτομέρειες ακόμα για τους ενδιαφερομένους. Δείτε το εδώ:

[download#6#size]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ