- Χριστιανική Φοιτητική Δράση - https://xfd.gr -

Πρώτη ομιλία και υποδοχή πρωτοετών

Την Τρίτη 9/11, μετά από πολύ καιρό που οι δυσκολίες μας κρατούσαν σε απόσταση, μπορέσαμε να διοργανώσουμε την πρώτη ομιλία της χρόνιας καθώς και την υποδοχή των πρωτοετών μας φοιτητών. Ήταν μια ευκαιρία που όλους μας έδωσε την δυνατότητα να ξαναβρεθούμε αλλά και να ακούσουμε λόγια για τον εορταζόμενο Άγιο.
Ο π. Μιχαήλ Σαντοριναίος μας ανέδειξε μέσα από τα λόγια και την ζωή του Αγίου Νεκταρίου το ποσό μεγάλος Άγιος ήταν. Μέσα από κείμενα επιστολές και περιστατικά μας μεταφέρθηκε το πνεύμα και τα βιώματα του Αγίου.

Μετά το πέρας της ομιλίας και ύστερα από μερικές σύντομες απορίες και απαντήσεις, ξεκίνησε η παρουσίαση του κάθε τομέα της Χ.Φ.Δ.
Κάθε τομεάρχης παρουσίασε τον τομέα που είναι υπεύθυνος, περιγράφοντας με λίγα λόγια τί είδους δράσεις πραγματοποιούνται. Από χορωδίες μέχρι ομιλίες. Από εξορμήσεις μέχρι θεατρικά και μικρές παραγωγές ταινιών. Από εξορμήσεις αγάπης μέχρι δραστηριοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο τέλος όλοι οι πρωτοετείς καθώς και όλοι όσοι συμμετείχαμε στην εκδήλωση πήραμε και από ένα μικρό κέρασμα.
Αναμένουμε αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική για όλους μας και γεμάτη όρεξη για αληθινό αγώνα και δράση για τον Χριστό.