[50 χρόνια ΧΦΔ – Θεσ/νίκη] Τα βίντεο-παρουσιάσεις της κεντρικής εκδήλωσης

4
42
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Τα παρακάτω βίντεο προορίζονταν για παρουσίαση στην κεντρική εκδήλωση στο Α.Π.Θ. (28.11.2010). Το πρώτο κάνει μια αναδρομή στις κατασκηνώσεις ενώ το δεύτερο στις εκδρομές που έχουμε ζήσει με την Χριστιανική Φοιτητική Δράση Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς το πρώτο δεν παρουσιάστηκε τελικά στη γιορτή λόγω χρόνου. Σας καλούμε να το παρακολουθήσετε από εδώ, για να συμπληρωθεί κατά κάποιο τρόπο η εμπειρία σας από την εκδήλωση!

* * *

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι η βιντεο-παρουσίαση για τις κατασκηνώσεις δεν προβλήθηκε στην εκδήλωση! Εξαιρετική έμπνευση η σεναριακή πλοκή, άψογη ερμηνεία απ’ τους αφηγητές της ιστορίας, καταπληκτικό και ταυτόχρονα σπάνιο το φωτογραφικό υλικό, υπέροχη η μουσική επένδυση!

  Μέσα απ’ αυτήν τη φωτογραφική αναδρομή ταξιδεύει ο νους σου σ’ όλες τις ξεχωριστές στιγμές που έζησε η ΧΦΔ τα τελευταία 50 χρόνια! Σ’ αυτό βέβαια βοηθάει και το θέμα της παρουσίασης, που είναι οι κατασκηνώσεις. Γιατί κάθε κατασκήνωση συνοψίζει τις εμπειρίες, την επικρατούσα ατμόσφαιρα, και τις φυσιογνωμίες που ξεχώρισαν στη ΧΦΔ αυτά τα 50 χρόνια. Κάθε κατασκηνωτική περίοδος συγκεφαλαιώνει τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης χρονιάς.

  Έχω την αίσθηση ότι αυτό το βίντεο απευθύνεται σ’ όλους τους Δρασίτες όλων των εποχών! Ανεξαρτήτως του αν είσαι παλιός ή νέος στη ΧΦΔ θα νοσταλγήσεις όμορφες στιγμές που έζησες, φιλίες που δημιουργήθηκαν ένα καλοκαίρι και σε συντρόφευσαν μια ολόκληρη ζωή, λατρευτικές ευκαιρίες που σηματοδότησαν ένα νέο πνευματικό ξεκίνημα, αρχηγούς κατασκηνώσεων και ομαδάρχες που σ’ ενέπνευσαν και σου μεταλαμπάδευσαν την πίστη τους για τον Χριστό, ατέλειωτες ώρες ξεγνοιασιάς, ψυχαγωγίας και παιχνιδιού και άλλα πολλά.

  Η κατασκήνωση αποτελεί τη μικρογραφία της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης! Εκφράζει τον πνευματικό της πυρήνα, το σκοπό της δημιουργίας της, το βαθύτερο είναι της!

 2. Υπέροχο το βίντεο των κατασκηνώσεων. Πολλή δουλειά και φαίνεται. Ευχαριστούμε θερμα τη μαμά για το κείμενο, τα παιδιά για την αφήγηση, τις αγρυπνούσες θυγατέρες για την εκτέλεση. Ευξόμεθα…

 3. Πραγματικά πολύ όμορφο, καλοδουλεμένο και νοσταλγικό το βίντεο!Ευχαριστούμε πολύ και για τη δημιουργία και για τη δημοσίευση!

 4. Δεν μπορω να πω τι ένιωσα όταν είδα το βίντεο των εκδρομών. Τόσες εμπειρίες, τόση αγάπη από τους αδερφούς…Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Είναι τώρα λίγα χρόνια που οι συνθήκες της ζωής μου δε μου επιτρέπουν να συμμετέχω στη Δράση. Αλλά έστω κι έτσι κάθε φορά που μαθαίνω τα νέα σας ξυπνά μέσα μου η χαρά. Ο καλός Θεός να μας δίνει αγάπη κι αδελφοσύνη πάντα.
  Με αγάπη Χριστού, Χρόνια Πολλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ