Συνεκκλησιασμός και επίσκεψη αγάπης στο ΑΧΕΠΑ

1
21
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Με αφορμή τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της παιδείας και των γραμμάτων, οι φοιτητές της Χ.Φ.Δ. εκκλησιαστήκαμε μαζί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (περιοχή 40 εκκλησιών). Με το πέρας της θείας λειτουργίας και στην έξοδο του ναού, οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν το περιοδικό «Η Δράσις μας», όπου και παρατηρήθηκε μεγάλη ανταπόκριση και προθυμία από τη μεριά τους.
Στη συνέχεια σύσσωμη η ομάδα των φοιτητών κατευθύνθηκε στο ναϊδριο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ από όπου και ξεκινήσαμε να ψάλλουμε και να τραγουδάμε στους διαδρόμους του νοσοκομείου γεμίζοντας χαρά τους ασθενείς και τους συνοδούς τους.
Ασθενείς που ήθελαν στήριξη, ζητούσαν μία ελπίδα, κάποιον, ο οποίος θα ενίσχυε την πίστη τους στο Θεό και θα τους έλεγε ένα λόγο παρηγοριάς, συμπόνιας και συμπαράστασης.
Σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινά μια μάχη με τη ζωή ευχόμαστε ο Θεός να απαλύνει γρήγορα τον πόνο τους και να τους ενισχύσει την πίστη ώστε να συνεχίσουν να διαδίδουν με ζήλο το όνομά Του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πραματικά χαίρομαι τις επισκέψεις αγάπης που κάνετε στα νοσοκομείο της πόλης…
    Αυτό σημαίνει ότι δεν θυμάστε μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα αυτούς που έχουν ανάγκη.. Τότε που όλα τα σωματεία κλείνουν «ραντεβού» για να πάνε τα καλούδια στους τροφίμους και τους ασθενεις…

    Το να δείξεις στον άλλον ότι είναι πολύτιμος και ότι τον σκέφτεσαι μία άσχετη μέρα νομίζω μετράει πιο πολύ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ