Οι πρώτες Χριστιανικές Φοιτητικές …Δραση-κές στιγμές μας!

0
694
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

«Τι είναι, λοιπόν, ο χρόνος; Αν δε με ρωτά κανείς, γνωρίζω. Αν, όμως, θέλω να το εξηγήσω σε κάποιον που με ρωτά, δε γνωρίζω. Αλλά σε κάθε περίπτωση τολμώ να πω πως τούτο γνωρίζω… Αν τίποτε δεν τελείωνε, δε θα υπήρχε παρελθόν. Αν τίποτε δεν πλησίαζε, δε θα υπήρχε μέλλον. Αν τίποτε δεν υπήρχε, δε θα υπήρχε και παρόν. Όμως, πώς είναι δυνατόν να υπάρχει το παρελθόν και το μέλλον, αφού το παρελθόν πέρασε και το μέλλον δεν έχει έρθει ακόμη; Από την άλλη, αν το παρόν ήταν πάντα παρόν και δεν κυλούσε, το παρελθόν δε θα ήταν χρόνος αλλά αιωνιότητα… Αλλά, αν ήταν το παρόν μόνο χρόνος, γιατί κυλά στο παρελθόν, πώς μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει; Υπάρχει, μόνον γιατί κάποια στιγμή θα πάψει να υπάρχει. Tο μόνο, λοιπόν, που μπορούμε να βεβαιώσουμε είναι ότι ο χρόνος οδηγεί στη μη-ύπαρξη.» (Άγιος Αυγουστίνος)

2014… Ένας καινούργιος χρόνος, ή καλύτερα μια καινούργια αρχή, στη ζωή μας, στις σπουδές μας, στον αγώνα μας… και φυσικά στη Χριστιανική Φοιτητική Δράση! Στον πρώτο μας κύκλο για τη νέα χρονιά δεν προσπαθήσαμε να απαντήσουμε στο «τι είναι ο χρόνος» αλλά προσπαθήσαμε να βρούμε πώς θα αξιοποιήσουμε καλύτερα το χρόνο μας στη Γη ώστε να κερδίσουμε την αιωνιότητα στον Ουρανό, δίπλα στον Πατέρα μας!

Το σύνθημα έγινε αμέσως πράξη και η αρχή για την καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου μας έγινε στην πρώτη μας συνάντηση μετά τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων στο Εντευκτήριό μας καθώς, μετά τον κύκλο μας, προβλήθηκε ένα βίντεο σχετικό με τη νέα χρονιά, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και μοιράστηκαν δώρα σ’ αυτές που κέρδισαν τα… 2 φλουριά! Η βραδιά έκλεισε με την καλύτερη έκπληξη… «Πού θα βγάλει τις επόμενες φωτογραφίες της η Χριστιανική Φοιτητική Δράση;» «Μα φυσικά στη Νάξο και στην Πάρο την εβδομάδα μετά το Πάσχα!» Ετοιμαζόμαστε…

Καλή, ευλογημένη και …Δραστήρια Χριστιανική Φοιτητική χρονιά!

Χ. Π., φοιτήτρια Τμήματος Χημείας Ε.Κ.Π.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ