Κωνσταντινούπολη 2007

1
1066
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Γυρίζοντας το χρόνο προς τα πίσω…

Η Χ.Φ.Δ. Αθηνών βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, για δεύτερη φορά, τη Διακαινήσιμο εβδομάδα 10-15 Απριλίου 2007.

Συνποτικά υπενθυμίζουμε: Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε οδικώς από την Αθήνα, χαρίζοντάς μας έτσι την ευκαιρία να έχουμε χρόνο για να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα. Την πρώτη μέρα (10 Απριλίου, Τρίτη της Διακαινησίμου και μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Ε΄) φθάσαμε από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη, όπου και διανυκτερεύσαμε. Το μεσημέρι της επόμενης μέρας μας βρήκε να περπατούμε στην πάλαι ποτέ Βασιλεύουσα Πόλη. Για το τριήμερο που ακολούθησε στα σοκάκια της Πόλης, στα μνημεία του Ελληνισμού, στις επάλξεις της Ορθοδοξίας, περιγραφές δεν χωρούν. Μόνο αναμνήσεις, συγκίνηση, ευχαριστία, προβληματισμοί… Η εκδρομή, πάντως, ολοκληρώθηκε την Κυριακή του Αγίου Αποστόλου Θωμα (15 Απριλίου), μετά από μία διανυκτέρευση στην ακριτική Ξάνθη.

Παρακάτω παραθέτουμε ελάχιστα μόνο δείγματα των εμπειριών μας. Ελπίζουμε να διεγείρουμε στους τότε εκδρομείς βιώματα αθάνατα…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα παιδιά! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες από την εκδρομή σας στην Κωνσταντινούπολη! Απ’ότι φαίνεται περάσατε υπέροχα. Ελπίζω να ξαναπραγματοποιηθεί αυτή η εκδρομή με τη ΧΦΔ, για να πάμε και οι νεότεροι. Πάντως μπορώ να πω ότι μέσα σε τρία χρόνια ορισμένοι έχουν αλλάξει πολύ. Παραλίγο και δε θα τους γνώριζα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ