Ιεραποστολή στο Κονγκό

4
910
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

Με αφορμή τα εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα στην Κανάνγκα του Κονγκό, η Χριστιανική Φοιτητική Δράση Αθηνών συνάντησε τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Πενταπόλεως κ. Ιγνάτιο με σκοπό να γνωρίσει περισσότερα σχετικά με την ιεραποστολή σε αυτήν την χώρα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος αποκλειστικά για τον ιστοχώρο της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το παράδειγμα του Σεβασμιωτάτου είναι απόλυτα διδακτικό για όλους μας. Έχει επιτελέσει τεράστιο έργο στην Αφρική και όμως μέσα από αυτή εδώ τη συνέντευξή του φαίνεται η ταπείνωση και η απλότητά του.

  2. Εντάξει, καλό και άγιο πράγμα η ιεραποστολή στο Κονγκό, αλλά το γεγονός ότι είχαμε βάλει τα αφρικανάκια να κάνουν παρέλαση για τις γιορτές της 28ης και της 25ης δεν ήταν λίγο… αστείο;

    • Έχεις απόλυτο δίκιο η παρέλαση είναι το λιγότερο που μας έχει μείνει για να πούμε ένα ευχαριστώ στους πεσόντες και μη ήρωες που πάλεψαν για την ελευθερία μας και αντί να το λένε τα ελληνόπουλα αυτό το ευχαριστώ παρελαύνουν αφρικανάκια και παιδάκια που δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα είτε φυλλετική είτε πατριωτική. Γι’ αυτό καλύτερο θα ήταν παρέλαση μόνο για ελληνόπουλα πατριωτάκια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ