Η Δράση σε «Δράση»….

3
21
Εκτύπωση Εκτύπωση
1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (καμία αξιολόγηση προς το παρόν)
Loading...

1 νέο μήνυμα ελήφθη: «Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, εξόρμηση του περιοδικού μας σε Ιατρική, Οδοντιατρική και Νοσηλευτική! Συνάντηση στον Ιπποκράτη ώρα 9:45»…

Από τα σπίτια μας ξεκινήσαμε με μια μικρή προσευχή για να ευλογήσει ο Χριστός την πρώτη μας εξόρμηση για φέτος. Ο Ιπποκράτης μας περίμενε στην αυλή της Ιατρικής! Περίπου 30 φοιτητές και φοιτήτριες, γεμάτοι όρεξη για ιεραποστολή αρχίσαμε τη δράση μας!

Ξεκινήσαμε από τα κεντρικά αμφιθέατρα κάθε σχολής όπου παρουσιάσαμε εν συντομία το περιοδικό μας αλλά και γενικότερα τη ζωή μας στη Χριστιανική Φοιτητική Δράση. Έπειτα ο καθένας πήρε τη θέση του, άλλοι στις εισόδους, άλλοι στους διαδρόμους, άλλοι στο τραπεζάκι…κι όλοι με χαρά, ενθουσιασμό κι ελπίδα προτείναμε «τη Δράση μας» στους άλλοτε ενδιαφερόμενους κι άλλοτε όχι, φοιτητές των ιατρικών σχολών. Παρ’ όλο που «η κοινωνία έχει αλλάξει» αυτό που αντιμετωπίσαμε εμείς ήταν καλοπροαίρετες ψυχές γεμάτες βαθιές αναζητήσεις…

Επιστρέφοντας στις ασχολίες μας, αναλογιζόμασταν πόσες ευκαιρίες δώσαμε στα αδέλφια μας να δουν, να γνωρίσουν έναν άλλο δρόμο, το δρόμο Του….Δοξάσαμε για άλλη μια φορά τον Πανάγαθο Θεό που μας αξίωσε να ομολογήσουμε το όνομα Του, αλλά και που 56 Δράσεις βρίσκονται πλέον στα χέρια των συμφοιτητών μας και που ευχόμαστε να καρποφορήσουν στις νεανικές τους ψυχές….! Ποτέ δεν θα μάθουμε σε πόσους  «μίλησε» αυτή η εξόρμηση και με ποιόν τρόπο…Πάντως,το σίγουρο είναι ότι γευτήκαμε τη χαρά να ευαγγελίσουμε  το λόγο Του!

Και σε άλλες!

Μ.,Ε.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για την ιεραποστολική σας δράση – προσπάθεια. Εύχομαι τα αποτελέσματα αυτής να είναι όλο και πιο ενθαρυντικά, για να παίρνετε κουράγιο και δύναμη, ώστε να συνεχίζεται με περισσότερη χαρά. Ο Θεός πάντα μαζί σας στον αγώνα τον καλό. Επίσης σας εύχομαι καλή δύναμη στα μαθήματά σας.

  2. Δόξα τω Θεώ που ευλογεί και δίνει δύναμη στα παιδιά Του ώστε να ομολογούν την πίστη τους και να δίνουν την καλή μαρτυρία στους χώρους των Πανεπιστημίων και των Α.Τ.Ε.Ι. της πατρίδος μας, όπου οι φωνές που κυριαρχούν είναι αυτές της αθεΐας και της αναρχίας.
    Καλή δύναμη στον καλό σας αγώνα!
    Η ανάγκη για να περαστούν πνευματικά μηνύματα στους φοιτητές είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική!

  3. Μεγάλη χαρά πλημμυρίζει τις καρδιές όλων μας όποτε μαθαίνουμε τα ελπιδοφόρα νέα σας! 56 ψυχές που σε λίγα χρόνια θα υπηρετήσουν τον συνάνθρωπο σε τόσες καίριες θέσεις θα είναι γεμάτες ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ χάρη και στην δική σας προσπάθεια! Ο Χριστός να σας ευλογεί, να σας χαριτώνει και να σας χαρίσει την πολυπόθητη Ουράνια Βασιλεία Του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ